17 januari 2012

Frågestunden

Bloggmotivationen tryter. Ni är många som läser men få som kommenterar och jag vill ha lite interaktion. Därför arrangerar jag en liten frågestund.
Vad vill du veta? (Det kan vara vad som helst, om vår resa, om mig, om livet i allmänhet! Jag svarar enligt bästa förmåga)

18 kommentarer:

 1. Jag önskar att jag hade något vettigt att fråga men eftersom jag inte har så säger jag bara hej! Ha det bra :)

  SvaraRadera
 2. Hej Malin! Hur har ni resonerat kring eventuella faror, risker med att resa och bo utomlands med barnen? Undrar jag, som blivit en sån fegis sen jag fick barn... :) Ha det bra, det låter härligt!

  SvaraRadera
 3. Vad du än skriver Malin så är det roligt att läsa, fortsätt så! Så vi vill gärna se fler bilder också! Jag undrar om ni har sett läskiga spindlar? Något som helt seriöst gör mig tveksam till att resa till ett varmt land där jag tror att spindlar frodas som bara den.

  SvaraRadera
 4. Sätt fler foton från resan i bloggen. Det är så himla roligt att se bilder från folks resor. Ha det gött!

  SvaraRadera
 5. Hur träffades du och Caj? Det tycker jag att du ska berätta. Och friade han till dig? Eller du till honom?

  H. The Stalker

  SvaraRadera
 6. Vad GÖR egentligen era höns nu? Husvaktar? Har ni dem med er? :)

  SvaraRadera
 7. Har länge tänkt på det där... att hur kan man så lätt gå från nattsuddare i norden till en glad djungelskit som lägger sig kl 10 och skuttar upp kl 6? om det blir för mycket tidiga kvällar+tidiga morgnar härhemma känns det som att jag bli berövad min identitet. i Afrika däremot: inga problem. Aktuellt när jag nu håller på att uppfostra en ny generation nattsuddare...

  En annan fråga: hur känns det att konfronteras med pärmbildsförslag? Brukar du ha idéer och ge direktiv eller hur blir man nöjd?

  kram Sara

  SvaraRadera
 8. Du måste bara acceptera att folk tröttnat på dig som person. Men ta det inte personligt...:D

  Anders Ego

  SvaraRadera
 9. Jag kommer här helt fräckt med tre frågor:

  - tips på något roligt pyssel som man kan a) göra själv b) med barnen

  - du som är sådär mångsidigt kreativ av dig, vilken "gren" (författandet, tygfixandet, bakandet, journalistiken, ...) skulle du helst livnära dig på (utan att ta ekonomin bakom i beaktande) och varför?

  SvaraRadera
 10. Mera bilder från er vardag därborta efterlyses!

  SvaraRadera
 11. Gärna foton från ert nya hem skulle vara roligt att se!

  Läser din blogg varje dag, och vill ha den uppdaterad så ofta som möjligt tack :)

  Ha så bra
  Pia

  SvaraRadera
 12. Hur gör du när du skriver, har du en plan (och hur detaljerad i så fall) eller far det så att säga dit det far?

  SvaraRadera
 13. Jaaa, jag vill också se hur ni bor! Hur ser det ut inne i lägenheten?

  k-r-a-m-!

  SvaraRadera
 14. dessutom, om man får fråga ännu mer, undrar jag vilken sorts musik som är hipp på martinique. typ vad är soundtracket.
  och, om man får fråga precis vad man vill, undrar jag om du har nån åsikt om marseille. känner för att stoppa familjen under armen och dra till marseille. man har ju vårdbidrag.
  sara

  SvaraRadera
 15. Minna: HEJ och tack :)
  Alla som önskar foton: Jag skall försöka bättra mig.
  Alla som hade en fråga: Ni får egna inlägg de kommande dagarna!

  SvaraRadera
 16. (Äntligen kan jag kommentera igen! Hurra )

  Min fråga, Vad hade du för fördomar om Karibienholmen ni är på innan ni reste dit och hur mycket av de fördomarna besannades/förintades?

  SvaraRadera
 17. Jag har funderat på det här i fyra dagar, och mitt svar på varför jag helst återkommer till din blogg är: för att den är så otroligt, genomgripande livsbejakande, med betoning på jakande.

  Jag är uppfostrad av en nej-pedagog i en Jantelagsmiljö (eller det är min subjektiva känsla av min bakgrund iaf). Och att läsa t.ex. att ena dottern byter regler i "Tjugo frågor" vid varje fråga OCH får som svar ett hjärtligt skratt och fullt accepterande är som sammet för min läsaröga! Och därför hoppas jag att någon sådan gnista skall fastna på min svarta själ.

  SvaraRadera
 18. Neppe: vad fina och uppmuntrande ord! Tack för dem! (Jag tror inte du heller hade kunnat hålla dig för skratt om du spelat ja och nej-leken med Idun.)

  SvaraRadera