12 januari 2012

Flipsflops

Just kom Idun springande uppför trappan, samtidigt som hon ropade "jeeelp ja fallär åppåt, ja fallär åppåt". Haha. Och om en stund skall vi gå och köpa "flipsflops" åt henne. Det låter så gulligt att jag inte har lust att rätta henne.

2 kommentarer:

 1. tänker mycket på idun och lovis den här perioden, märker jag nu... härliga barn.

  måste ännu späda på ditt ur-yckliga liv med en liten sak som hände igår; Maya hittade Patrik och Pensionärsmakten. Hon var ju inte riktigt mogen för den då den kom ut, tydligen. men igår på eftermiddagen så började hon läsa den i sitt rum, i fotöljen under gräshoppshyllan med lampa i. en egen liten värld - och där satt hon ett par timmar då hela boken slukades i ett. utläst då jag kom hem från jobbet. jag visste inte först om jag sku tro det, men hon visade och gestikulerade med stor teater en massa episoder ur boken, som jag ju visste att fanns med där. "Alla med hänglar går dit! Alla med rullstolar dit! Alla som kan bryta sockerbitar med bara fingrarna går dit!"

  Det var så härligt att se.

  Hanna K

  SvaraRadera
 2. Oj vad glad jag blev nu, Hanna! Det är ändå ganska lite respons man får så där direkt av läsarna. Det ger mig en liten spark i baken att jobba med nya manuset också idag!

  SvaraRadera