6 maj 2013

Jag och Jurlique

Till mina många graviditetskrämpor har bland annat hört att huden i mitt ansikte tidvis har varit superkänslig. Jag har haft svidande ögon och torra, röda fläckar som förvärrats av vissa hudkrämer. Speciellt när det var som kallast och torrast i februari och mars har det varit jobbigt. Och fult.

Så kom jag att tänka på att både Snigeln Harald-Linda och Kakkakaffe-Eva har testat och gillat ekologiska Jurliques produkter. Deras lovord fick mig att tänka att det kanske kunde funka för mig också.

Jag tog kontakt med Jurlique-återförsäljaren Carina på Vackra Du i Esse. Hon var genast intresserad av att låta mig testa och skriva om några av produkterna i sortimentet. Hurra! Jag har verkligen inte haft många bloggsamarbeten i mitt liv, så det kändes extrakul att Carina och jag kunde göra ett utbyte som vi båda är nöjda med.

Carina började med att bjuda mig på en urskön ansiktsbehandling med Jurliques produkter. Och med mig hem fick jag tre produkter ur Rose Moisture Plus-serien:
Nu har jag testat produkterna i en och en halv månad. Och de fungerar! Min torra, fläckiga och flagande hud är ett minne blott. Hurra!

Det jag gillar bäst är att produkterna till största delen är ekologiska, att de är otroligt dryga och att de doftar gott. Den produkt jag –förvånande nog- är allra mest imponerad av är oljan som Carina tipsade mig om att jag kunde applicera till natten för att få bukt med min torrhet. Det räcker med tre eller fyra droppar som sprids ut i hela ansiktet, oljan är dryg och oerhört fuktgivande. Skulle jag välja bara en produkt skulle det nog bli den. På andra plats kommer fuktighetskrämen, tätt följd av ansiktstvätten. Jag gillar ansiktsvattnet också, men eftersom jag inte har vanan inne med så avancerade produkter tror jag inte att det är en grej jag skulle köpa självmant, hur uppfriskande och fräsch den än är.

Inom kort kommer jag i samarbete med Maria (som importerar Jurlique till Finland) och Carina på Vackra du att ordna ett Jurlique-lotteri där ni har möjlighet att vinna produkter från Jurlique. Härligt, eller hur?

6 kommentarer:

 1. ja, ett ekologiskt ansiktslyft skulle jag inte tacka nej till.
  Hälsn: Gatan i Reval (eller gränden,ännu äldre...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är en av de fräschaste, Minna. Jag har sett bildbevis på din blogg! Det är sant!

   Radera
 2. Jag har också bara hört positiva saker om Jurlique. Är själv sugen på att pröva, men borde kanske kontakta någon återförsäljare först för att se vilka produkter som skulle passa mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, om du har vägarna hitåt ska du absolut åka till Vackra du i Esse. Behandlingen var SÅ SKÖN!

   Radera
 3. Jag kan också varmt rekommendera Living Libations produkter. Du kan kolla mera på http://www.livinglibations.com/ eller läs om det i nästa nummer av Kummin! :) Passar bra åt mammor, pappor och barn! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett nytt märke som jag inte har hört om tidigare. Måste kolla.

   Radera