24 maj 2013

Daglig rapport

De här ljusa kvällarna gör att man inte har en chans att märka hur sent det är innan det är för sent för att gå och lägga sig tidigt. Idun har haft vårfest på dagis, jag har sytt två bebifiltar (den första blev inte så bra så jag tyckte och sydde en till) och Saija har kommit hit med Lone och Tova. Eftersom vi har nattbesök skulle det passa ypperligt med en förlossning i natt, tänk så smidigt att få åka iväg direkt till BB utan att vänta på att nån kan komma och ta hand om barnen.

Fast jag har haft färre sammandragningar idag än på länge. Kanske det här är ett tecken på att allt lugnar ner sig nu och på att bebin kommer först i juni, trots allt?

ps. jag lovar att höra av mig här på bloggen så fort det har hänt något, så om det är väldigt tyst behöver man inte tro att jag är på BB.
Just sayin'.

2 kommentarer:

 1. Så där var det för mej med andra barnet. Väldigt mycket sammandragningar, fick ligga och lida. Sen gick jag över tiden med nästan två veckor. Inte ett enda järnvrid runt magen de sista veckorna. Konstigt..
  Vacker natt. Skönt att vara vaken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så konstigt när de plötsligt bara tar slut. Fast det är inte riktigt sant, jag har fortfarande mycket sammandragningar i perioder. Och de gör fortfarande inte ont, som tur. (Jag menar, ska man nu ha sjuka sammandragningar tycker man ju att de borde leda nånvart. Sådana där träningssammandragningar behöver ju inte göra ont.)

   Radera