6 december 2011

Tillbaka

Jag vann! Min blogg är utnämnd till årets bäst skrivna blogg 2011.  Jag är glad, överraskad och stolt. Och så har jag fått skrivkramp, jag kasserar de flesta inläggsidéer jag får. ("Inte är det väl så stor skillnad. Bara du skriver bäst", säger Caj när jag jämrar mig. Mycket hjälp där.)
 Vi är tillbaka från vår resa, barnen sover under sina egna täcken, tvättmaskinen snurrar, julstjärnorna lyser i fönstren och brasan sprakar i den öppna spisen. En gammal ost förpestar kylskåpet (jag undviker att öppna dörren). Och så fyller jag år. Trettitvå.


Bloggalan var fin.
Folket glittrade. Att alla som jag tidigare bara träffat i cyberrymden faktiskt finns i verkligheten kändes på något plan absurt, men jag upptäckte att min uppfattning om mina medbloggares personligheter rätt långt var  korrekt. Peppe och Linn ser ut som (snälla) fotomodeller. Anne är rolig, glad och snygg. Soufi är vacker och trevlig, samt fortfarande systerdotter till min gudmor. Dessutom lärde jag mig att Bloggpriskommentatorn är allt annat än plastig. Att Karins mormor kommer från samma by som mina föräldrar bor i. Samt att Partydräkten-bloggens skapare bor i en lägenhet som min pappa tipsade dem om.


Extra roligt var att både Aja på Lundagård och jag var nominerade i år. Vi har varit nära vänner ända sedan vi som tioåringar gemensamt lade beslag på några överblivna lasagneformar (med uppenbar pysselpotential) i skolköket.


Tjusiga Fru Lundagård
Min vana trogen glömde jag helt bort att fotografera. Jag har ungefär fem bilder i telefonen, Aja och Hanna är med på samtliga. Men man kan knycka från nätet.

Det var så roligt att träffa er alla. Medbloggare, bloggläsare, minglare och Floror som jag inte sett på länge. Tack!
Bilden lånad från x3m.yle.fi. Jag står i mitten.

13 kommentarer:

 1. Grattis Malin! I knew it! :)

  SvaraRadera
 2. TACK, Sara! Du visste mer än jag!
  Tack tack, fröken Nytta!

  SvaraRadera
 3. Grattis till priset och till födelsedagen.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så så så roligt! Jättegrattis Malin!Jag tänkte messa dig hela dagen igår och gratta dig till både det ena och andra, men har som vanligt inte ditt nummer. Nu då: JÄTTEGRATTIS till både födelsedag och bästa skrivna blogg! Jeeee!

  SvaraRadera
 5. Grattis till både vinsten och födelsedagen!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis till dej Malin!

  SvaraRadera
 7. Grattis igen! Vad roligt att du vann!! Hoppas att du hade en trevlig kväll och att du fick fira :)

  SvaraRadera
 8. Grattis till bloggpriset! Det var du värd! :)

  SvaraRadera
 9. Grattis igen! Tack för dom vänliga orden. Det var fint att träffa dig och strunta i all form av prestationsångest. Allt du skriver är ju guld!

  SvaraRadera
 10. Dubbelgrattis Malin!
  Tänk att jag hittade din blogg tack vare det... =) Visste inte att du skrev. Har nu läst inlägg efter inlägg och inser att det fanns en MYCKET bra orsak till att du vann!! Du skriver ju helt fantastiskt. Fortsätt bara att vara du så kommer du nog att vinna även nästa år... Mycket trevlig läsning och dessutom många tankeväckande och inspirerande inlägg.
  Stor kram

  SvaraRadera
 11. Mippe, Sonja, Tack!
  Karin: Tack så mycket! Mitt nummer är 0401353592. Nu kan du ringa mig när du vill!
  Ninette: tack!
  Linda: Tack!
  Soufi: Tack så mycket! Jag hade jätteskoj men är fortfarande megatrött. Jag börjar vara gammal. Eller vadå börjar. Hah!
  Annika W: tack så mycket!
  Anne: Tack vad du är snäll! Som sagt.
  Linda S: Vad kul att du hittade hit! kram tillbaka

  SvaraRadera