10 december 2011

Julgodis

Varje år gör jag julgodis. Om jag kunde leva två liv (jag är väldigt nöjd med det jag har och byter ogärna bort det) skulle jag öppna ett konditori med gott kaffe, smaskiga bakverk och läckra, hemgjorda praliner.

I år har jag gjort kolafylld choklad, kokospraliner med vit choklad, apelsinkola och falska mozartkulor. Mums.

8 kommentarer:

  1. snabb fråga bara förken godisbakare, ska vi gifta oss?

    SvaraRadera
  2. Wow! Jag har tänkt försöka mig på pepparkaksknäck som fanns i sista Papper. Men får se om jag lyckas.

    SvaraRadera
  3. Kolafylld choklad, det låter som en dröm! Recept skulle vara trevligt....

    SvaraRadera
  4. Jag återkommer med recepten!
    Marica: Tjavars, det skulle ju vara en vinst eftersom jag gärna gör mer julgodis än vad som är hälsosamt att äta upp.

    SvaraRadera
  5. ah, jag är en freak när det kommer till julgodis! du har börjat ren?! men ju förr desto mer tid att njuta av delikatessen!
    vore ju int så pissot me ett gemensamt julgodis-tillaganings-tillfälle!
    fin artikel om julpysslet i maalla! myste när jag läste (eller såg bilderna:)
    s

    SvaraRadera
  6. Oh, JA! Jag har börjat. Snart skall jag fortsätta. Att göra gemensamt julgodis kunde också vara ett julpysseltema något år, men samtidigt behövs det vanliga julpysslet lika mycket. Harmt att vi bor så långt ifrån varandra! Vi kunde ha en massa julträffar med olika teman annars.

    SvaraRadera