19 december 2011

Resväskor

Vi har lite dåligt med resväskor, så nu letar jag efter nya och hittade jätteroliga till barnen.
Men vi behöver också en.
Tips? Den får gärna vara lätt, smidig och hållbar, samt snygg och långlivad.

Vänliga hälsningar,
en resenär

5 kommentarer:

 1. hejsan. Vi har precis skaffat haglöfs väska med inbyggd ryggsäck. Har testat den på en tågresa till vasa med barnen. Perfekt då man åxå får den på ryggen med ordentliga "rinkkaremmar". Tror åxå att caj sku gilla den. Kan skicka bild o mera info i morgon om du vill.

  SvaraRadera
 2. Mamma köpte en resväska åt min sambo i julklapp, de hade/har? erbjudande på bl.a. United colors of Benetton på Citymarket i olika storlekar.

  SvaraRadera
 3. Vi är super nöjd med vår som har dubbla jul under sig så att du inte behöver dra den efter dig utan du kan bara gå med den bredvid dig och den rullar så lätt. Jätte ergonomiskt och smidigt när man dessutom har barn att hålla koll på. Den är också lätt och inte i tyg vilket jag tycker har varit bra. Kommer inte ihåg vad den är för märke men det finna nog av dem överallt. Så en sådan skulle jag rekommendera.

  SvaraRadera
 4. Anonyms förslag om en som går att ha på ryggen låter bra. Själv har jag aldrig annat än rinkka på ryggen och fjällräven på magen då jag reser med barn. Då har man armarna fria för eventuella skrikattacker eller livlig trafik.

  SvaraRadera
 5. Nu beställde jag redan! Två åt barnen och en stor med fyra hjul åt oss (sådan som du Veronika har, antagligen). Det är visserligen praktiskt med väskor man kan bära på ryggen, men våra ryggar kommer redan att vara upptagna av våra handbagae-ryggsäckar.

  SvaraRadera