7 februari 2012

Krisen

Hej hej. Det är lite svårt med Internet här, förra natten sov vi i en bambuhydda mitt i skogen, långt ifrån allt vad wifi heter. Nu är vi på ett annat ställe, här finns wifi, men det är extremt långsamt. Det är skitigt och äckligt här och jag vill mycket hellre vara någonstans där man serverar oss frukost och där det finns en liten flod att simma i, eller ett hav.

Vår tid på Dominica börjar närma sig sitt slut och det märks. Även om vi har haft det jättefint och roligt på alla sätt börjar vi nu vara trötta och orkar inte aktivera oss. Men eftersom vi inte har planerat var vi skall bo är vi så illa tvungna.

Så. Jag återkommer.

5 kommentarer:

 1. Jag drömde om er inatt. Ni satt plötsligt hemma på Gammelklockars och jag var helt oförberedd. Ni verkade också förvånade. Caj försökte förklara: "Det var så evigt märkligt att komma hem så snabbt. Nu känns det som om man fortfarande är där, fast stället är så långt borta att det knappt tfinns. Så det är som om man inte finns."

  Sen kom en mega insekt och satte sig på din hand. En 20 cms fluga, gjord av hundratals vanliga flugor som krälade på varann. Du var bara van, medan jag spelade ut min oberesta roll och gallskrek, fast jag inte heller var rädd. Vi stod alla samlade på en gård i Malax, där Vicci köpt en herrgård i en trädkrona.

  Sen åkte jag och Anna K tramp-rullstol i Kokkola. Vi tittade också på en broderad film i en arabisk kryddaffär. + att de österbottniska molnen exploderade som fyrverkerier och liksom smälte fram ett släkte geggiga, säl-aktiga ufon. Men hur det gick hör nog inte hit!

  Vi börjar alltså förbereda oss på hemkomst, tror jag.

  Hanna K

  SvaraRadera
 2. Åh Hanna. Du är bäst.

  SvaraRadera
 3. Men hjälp Hanna. Ingen kan drömma som du. Jag skrattar ihjäl mig. /syrran

  SvaraRadera
 4. Alltså... den där drömmen var otroligt mycket längre, men jag kände att jag började ta över kommentarfältet. Kära släktingar. H.

  SvaraRadera
 5. Du får gärna ta över kommentarsfältet, jag har redan läst drömmen många gånger, den är jättebra. Jag gillar detaljerna med den broderade filmen och herrgården i trädkronan. Och flugan på handen.

  Jag önskar att alla dina drömmar blev filmer. Som jag kunde titta på.

  Dessutom hade jag tillfälligt glömt bort namnet Taxi-Maria Segerstråle. Det var en kär upptäckt.

  SvaraRadera