3 mars 2014

Tre nätter

Det här känns så fragilt att jag bara vågar prata tyst, tyst om saken. Men: Edda har sovit exemplariskt i tre nätter nu. Hon har somnat nån gång mellan halv åtta och halv nio, sovit i ett sträck (eller hon har gnytt till en eller två gånger men somnat om genast av sig själv, så det räknas inte) till halv sex, sextiden, ätit lite och somnat om till 07.00-tiden. Jag inbillar mig förstås inte att det kommer att vara så här för evigt. 


(Men jag hoppas, hoppas, hoppas detta är en lång fas. Jättelång!)

6 kommentarer:

 1. Aj det var dit vårt sovande for? Greta sover nog annars bra, men vaknar mitt i natten och somnar aldrig om. Hoppas att det är tänderna, vi gar tre på väg nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas sömnen räcker åt både Edda och Greta för all framtid i evighet, Amen. Det skulle vara så skönt för oss alla, eller hur?

   Radera
 2. Härligt! Krafterna återvänder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Som i söndags när jag hade sovmorgon, Edda vaknade sjutiden, Caj steg upp med barnen och jag sov vidare till klockan tio. Sen låg jag och läste en timme i sängen innan jag masade mig upp. Jag var så glad hela dagen. Eller ja, gladare i alla fall. Och kände mig som mig själv för en dag. Så jag finns nånstans därinne, fortfarande. Konstigt nog.

   Radera
 3. Härligt! Hoppas det fortsätter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr :) Men jag njöt medan det varade!

   Radera