19 mars 2014

Den utmattade bloggerskans nödlösning: en frågerunda

Åh, det går så trögt med bloggandet just nu! Jag sover fortsättningsvis alldeles för lite hur jag än ställer det. Dessutom har vi börjat stänga av vårt modem, vilket gör att jag måste koppla i det innan jag bloggar och det är ju så TUNGT att sätta i en sladd, haha. Ni förstår varför detta inte riktigt lyckas för mig just nu.

I dag är sista dagen på min föräldraledighet. Den tillbringar jag med att förbereda mig för mina kommande författarbesök, jag skall nämligen på turné. Redan på fredag, i övermorgon, börjar jag med att besöka en skola i Vanda, sedan har jag en veckas paus och därefter kör jag nonstop sex hela arbetsdagar på raken Jag kommer att träffa ungefär 700 elever totalt. Det blir roligt, men också tungt, speciellt nu då jag är så här trött.

Sedan börjar jag skriva! Tjoho!

Eftersom min hjärna är något grumlig och jag inte har några nya insikter att komma med tänkte jag att det är på sin plats med en frågerunda. Ni får fråga vad ni vill. Jag svarar på det jag vill! Nu kör vi!

9 kommentarer:

 1. Eftersom nattsömnen är vårt största bekymmer för tillfället är jag förstås mest intresserad av hur Edda sover om nätterna? Kan du inte berätta hur ni sköter nattandet? Somnar hon själv eller vaggar ni?

  SvaraRadera
 2. Alltså det här med att ni inte slänger mat. Menar du att ni aldrig slänger matvaror som blivit gammal, eller att ni är proffs på att planera exakt hur mycket som äts upp? Tips på vad du gör med matrester (förutom att äta upp dom då) mottages tacksamt. Tycker att hur vi än planerar hamnar ändå en stor del i komposten. Och det känns slösaktigt. Vi ses ju snart, men jag vill ha ett svar HÄR i skrift! haha.

  SvaraRadera
 3. Vad är Cay utbildad i och vad jobbar han med?

  SvaraRadera
 4. Av förekommen anledning undrar jag hur ni har placerat de tre barnstolarna i bilen! Vem sitter bredvid vem? Och hur funkar det?

  SvaraRadera
 5. Hur hade ni råd renovera sådär jättefint? Funderat en hel del hit o dit angående pengar, ansökta arbetsstipendier, var bo, Hfors eller Österbotten....O så ser jag ert fina sätt leva, men frågan har ändå blivit hängande i luften - HUR har ni råd fixa på ert hus?

  SvaraRadera
 6. Hej! Vi ska få vår första baby till hösten och jag kan knappt vänta att börja inhandla allt spännande och nytt, vad tycker du är absolut viktigaste prylen att komma ihåg och vad ska man satsa lite extra på? Har du andra tips? TACK :)

  SvaraRadera
 7. Om att bo i Jakobstad. Hur valde ni stad (eller är ni hemma från Jakobstad) och vad är fördelarna/nackdelarna med att bo just där? Vill ni bo där alltid?

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag önskar du skulle skriva ett inlägg om höns. Helt enkelt hur gör man när man vill skaffa sig höns? Vad ska man tänka på och hur ser ert hönshus ut? Lite om vilka raser ni haft och om de haft sjukdomar.
  Tack! Lycka till med din turne´! Hälsningar Sonja

  SvaraRadera
 9. Hej! Hur sover Edda på dagarna? Sover hon bättre dagtid ifall nätterna är dåliga? Hur sov hon dagsov som yngre? Var sover hon under dagen?
  Vår dotter Ella är 7 mån och har alltid sovit jätte lite på dagen, nätterna har varit bättre men börjar nu bli tyngre med mera vak. Intresserar mig därför att höra hur barn som sover dåligt på natten sover på dagen.

  SvaraRadera