6 mars 2014

Drömnytt

I natt drömde jag en massa överraskande drömmar.

Linn avslöjade t.ex. att Marica och Nadia är samma person. Jag kände mig så idiotisk över att jag inte fattat det att jag inte kunde sova (i drömmen alltså. Tänk er så frustrerande: när jag för en gång skull faktiskt sover så drömmer jag att jag inte kan somna.)

Jag drömde också att man i Åbo stad hade installerat turisttåg längs med sluttningarna ner mot ån, och att dessa var så branta att tågen körde helt på sidan. De satt inte heller fast nånstans, så man fick hoppas på god tur när man åkte så man inte föll i vattnet.

Den sista delen i drömmen gick ut på att jag spelade alfapet med en avlägset bekant som ville få mig att gå med på att hennes son (som är ett spädbarn!) skulle få byta ut en blank bricka som ersatte bokstaven i i ordet taxi, eftersom han hade ett i. Han hade nämligen inte kunna placera ut några brickor alls än. Men jag var benhård och vek mig inte en tum. Regler är regler, tänkte jag i sömnen.

4 kommentarer:

 1. Spännande dröm! Nu kommer jag förmodligen att drömma att jag ÄR Marica.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gjorde du? Berätta! Jag har också drömt om Underbara Clara en gång för länge sen. Och en massa andra bloggare. Jag undrar om det här är ett tecken på att jag borde surfa lite mindre. Men det ÄR så trevligt ibland.

   Radera
  2. Nej tyvärr. Jag minns ingenting från den natten. Kändes som en drömlös natt. Tycker jag är i koma varje morgon och minns liksom inget om drömmarnas land.
   Känns kanske galet att drömma om bloggare, men som du säger man gör det som man tycker är trevligt.

   Radera
  3. Det var jättetrevligt! Och inte särskilt överraskande, största delen av mitt sociala liv utanför familjen sker på nätet just nu.

   Radera