12 januari 2014

12. Hepp! Dagens tv-tips.

Vi har ingen teve! Jag har aldrig ägt en teve, inte ens nu när man betalar licens oavsett om man utnyttjar tevetittandet eller ej. Jag aldrig egentligen saknat en heller, istället har vi nämligen satsat på en projektor och en jättestor filmduk, så när vi ser på något (oftast film) gör vi det stort. Mycket njutbart. Dessutom är en teve en rätt ful detalj i ett hem, hellre har jag ett arrangemang som bara tar plats när det används (projektorn uppe på en diskret hylla i taket, filmduken också i taket, så den märks nästan inte när den är upprullad.)

Ja, teveserier är alltså inte min starkaste sida. Dock måste jag verkligen rekommendera Orange is the New Black, netflix-serien som kom för ungefär ett år sedan. Hittills har det bara kommit en säsong, men jag har för mig att en andra säsong är på kommande denna vår, hurra!

(Sen har jag sett första säsongen av Girls också, den serien gillade jag mycket, men jag kom av mig av nån orsak. Kul att ha de nya säsongerna framför mig.)

4 kommentarer:

 1. Ja så är det!! TV är så himla fult!!!! Iallafall de här äldre "platt-tv:arna" (hur svårt var det inte att skriva "platt-tv" i bestämd pluralis? Vår lär vara en platt-tv, men är ju nästan 20cm tjock, jäääättefint -not! Hur som haver kunde jag tänka mig en tunn skärm upphängd på väggen istället. Men er lösning är antagligen alla inredningstokigas dröm.

  SvaraRadera
 2. Håller helt med att tv:n kanske inte är det mest estetiska detaljen i ett hem. Därför tänker jag sno din finurliga projektoridé till mitt framtida (ännu ickeexisterande) hem. Det gäller bara att övertala Lukas... men med tanke på mängden film vi konsumerar då vi umgås med varandra borde det inte vara så svårt att hitta de rätta argumenten. Det var ju supermysigt där i ert filmrum/bibliotek! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sno på bara, jag rekommenderar det åt ALLA. Det är ju så smidigt. Och bra med hemmabio, speciellt nu när Edda är liten och vi är hemma jämt ändå. Då är det bra att ha det bra.

   Radera