10 januari 2014

10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg.

Och inte bara en bok! Här är två!Den första boken har jag läst, den andra har jag sett en filmatisering av, båda berättelserna gillade jag (i synnerhet den första, den är en av mina favoritböcker) Men redan innan jag visste vad de handlade om fastnade jag för utseendet. Något med layouten och typsnitten, gissar jag. (Duh!)

5 kommentarer:

 1. Hej Malin, du måste läsa den andra. Filmen är ingenting i jämförelse. Boken har en helt annan sidoberättelse som åtminstone jag o mikko tyckte att var otroligt lustig, spännande och intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det BORDE jag ju ha anat, de flesta böcker är så mycket bättre än filmerna (eller framförallt innehåller de mer.) Tack för UPPLYSNINGEN (hehe).

   Radera
 2. Hej Malin, du måste läsa den andra. Filmen är ingenting i jämförelse. Boken har en helt annan sidoberättelse som åtminstone jag o mikko tyckte att var otroligt lustig, spännande och intressant!

  SvaraRadera
 3. Ha! Du är den första (förutom jag själv) jag hör säga att det är din favoritbok! Läste den på originalspråk år 2007 eller 2008 och levde länge på hur bra ja tyckte att den var.. Tar annars tacksamt emot dina boktips eftersom vi tycks ha samma smak : ) boken If you find me som du nämnde här i bloggen tyckte jag om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå bra! Vad kul att hitta en med samma boksmak. Jag kan ge dig ett till tips: just nu håller jag på att läsa Croak som är en fanatsyserie, jag har läst ungefär halva första boken och jag gillar språket och humorn jättemycket. Testa den och säg vad du tycker!

   Radera