4 december 2013

Straffet

Idag har jag tänkt måla om den här byrån. Trots många års försök kan jag inte tycka om färgen. Så nu ska den få bli grafitgrå. Jag tror det passar bättre.

Barnen är inte övertygade. Inte alls. "Vet du vad mamma", säger de, "om du målar den tänker vi sluta kalla den bruna byrån och börjar kalla den fula byrån istället", sen tittar de på varandra och nickar. Det är den bra hämnd, tycker de.

Men jag tänker måla den i alla fall.Skickat från min iPhone

9 kommentarer:

 1. Vi har nästan likadan byrå med samma färg😊 färgen är ju fin,jag förstår dina barns hämnd😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovis förklarade att hon inte tycker om FÖRÄNDRINGAR, att det är därför hon vill att den ska fortsätta vara brun. Jag har inget emot brunt i sig, men hos oss passar den här byrån inte in där den står. Bäst att måla om då man aldrig vänjer sig.

   Radera
 2. Inte skulle det ju bli frågetecken.det skulle ju bli glada pojkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lustigt, i telefonen såg jag de glada gubbarna, men här på bloggen ser det ut som frågetecken. Skumt!

   Radera
 3. Va bra att du så dom glada gubbarna😃

  SvaraRadera
 4. Den kommer att bli jättesnygg som grafitgrå!Måla absolut! Minns att jag inte heller tyckte om förändringar som barn. Våra föräldrar ville bygga en terass och jag blev alltid sur när dom planerade den och ville inte höra. Sen byggde dom den och surheten gick genast över när det var klart!Sen tyckte jag om den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev bra och Idun medgav att hon tyckte den var helt fin. Lovis är inte övertygad än. Men hon blir nog.

   Radera
 5. det blir nog bra det! och man måste ju ge sina ungar nåt att klaga över - mammor ska inte vara alltför perfekta! ;) (brukar jag skämta om, som om man skulle vara perfekt liksom! men mina ungar är inte alltid heller lika nöjda med mina ommålningar här hemma!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det! Man har ju vissa plikter som mamma, faktiskt. Det kan vara svårt med förändringar hemma, men ibland bara måste man...

   Radera