1 november 2011

yoga med djupavslappning

Idag var jag på yoga för sista gången den här terminen, nu är det slut (är jag den enda som tycker att Arbis terminer bara blir kortare och kortare?). Det jag har tyckt allra mest om på yogan är avslappningsdelen.Vi ligger där på varsin yogamatta, vi ligger alldeles stilla och instruktören talar om avslappning med lugn röst och vi dåsar, dåsar bort...

På något plan måste jag ha vetat att det var sista gången. Jag utnyttjade nämligen avslappningen till max och dåsade till så djupt att jag vaknade av min egen snarkning. Det har aldrig hänt förr. Alltså inte på natten heller. Att jag snarkat. Åtminstone har jag aldrig vaknat av det. Det måste bero på att jag sov.. öh, yogade utan kudde.

Fast att ta med sig huvudkudden till yogan för att man skall kunna sova tystare känns ändå lite fel på något sätt.

6 kommentarer:

 1. Hahahahahahah! :) Mycket lustigt. Jag somnade alltid då jag gick på yoga och man skulle göra de sista avslappnande grejorna.

  Men alltså slutar terminen NU?! Det är ju sjukt.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. På yogan har jag inte lyckats somna, däremot nog hos massören. Inte kul att vakna av sin egen snarkning med saliven hängande genom hålet på britsen.

  SvaraRadera
 4. bisarrt med de korta terminerna. hur små kan de riktigt bli? start på förmiddagen, en onsdag i oktober, och så julfestkläder med inför kvällen.

  men på universitet njöt man nog av detta. start i mitten på februari. sommarlov i början av april.

  hanna k

  SvaraRadera
 5. haha ojdå. en gång var det en liten asiatisk ung kvinna som somnade bort helt och hållet under avslappningen på slutet. vi iddes inte väcka henne men borde nog för hon vaknade efter en stund och steg upp med ett knyck och tyckte det var förfärligt pinsamt, stackarn =)

  SvaraRadera
 6. hej på dig!
  Första gången jag tittar in här :)

  Jag har också gått på yoga i flere år och lyckats somna massor med gånger på slutavslappningen. Det e rätt skönt, men jobbigt att vakna till igen när man just slumrat till. :)

  Ja men visst, det e konstigt hur fort en termin i Arbis går!?

  SvaraRadera