26 november 2011

Köpfria dagen

I morse satt vi och förfasades över de mycket märkliga reaktioner som meddelandet om en köpfri dag väckte på lokaltidningens webb. Hur tänker folk riktigt? Representerar det här faktiskt den allmänna åsikten?
Så här stod det:

Stay tuned, om en stund gästbloggar Caj om saken!

6 kommentarer:

 1. Alltså usch. Såna här kommentarer gör mig upprörd, ledsen och får mig att totalt tappa tro på framtid och mänsklighet. Riktigt illa berörd blir jag. Usch, usch, usch.

  SvaraRadera
 2. Alltså jag dånar. Plötsligt ter det sej det inte så konstigt att världen ser ut som den gör. Det är snarare ett under att den inte är ännu sjukare.

  SvaraRadera
 3. Nämen, dra mej baklänges. Hur egoistiska människor finns det riktigt?

  SvaraRadera
 4. Blev så upprörd att det blev ett inlägg...

  http://hannasvirrvarr.blogspot.com/2011/11/kan-det-vara-sant.html

  SvaraRadera
 5. Herrigud att folk är knäppa. Visst! Alla behöver inte förivra sig och vara fanatiskt miljömedvetna, men att man tänder till så hårt att man aktiverar sig EMOT en köpfri dag. Nej, snälla nån.

  SvaraRadera
 6. Idén med en köpfri dag fungerar förstås inte om det innebär att man bara skjuter upp alla inköp med en dag och shoppar dubbelt dagen efter. Men fenomenet borde i alla fall mana till eftertanke och medvetenhet.Den här sortens barnsliga och ignoranta reaktioner får mig på riktigt att må illa. Usch!

  SvaraRadera