14 november 2011

Smygaren

Lovis högsta önskan har länge varit en egen symaskin. En barnsymaskin. Redan till julen förra året önskade hon sig en. Likaså till födelsedagen i maj. Än har hennes önskan inte gått i uppfyllelse. Jag ser framför mig hur jag försöker slingra mig ur att hjälpa henne använda den (=sy istället för henne). Hur hon syr sig i fingret. Hur arg hon blir när tråden trasslar sig. Jag tror hon är för liten ännu. (Men fru Pätkis: jag är fortfarande intresserad av att köpa Nennis gamla, jag tänker mig nämligen att sex år är en lämplig ålder att börja sy på maskin, och det blir hon i maj).

I fredags försökte hon få mig att köpa en av bara farten. Den och en häst. Haha. Som tur märkte jag hennes lilla trick innan det var för sent.För övrigt: Jag är helt förbluffad! TACK till er som nominerade mig till bloggpriset! Jag är överrumplad och oerhört smickrad och glad. Det händer ofta att jag hoppas på att få vara med om olika spännande saker, men att bli nominerad till årets bäst skrivna blogg fanns inte ens i mina hemligaste planer. På riktigt. Vad oerhört roligt! Så tack, tack så hemskt mycket!

16 kommentarer:

 1. Ett dunderstort GRATTIS till nomineringen! Ska genast gå in och rösta på apelsinen.

  SvaraRadera
 2. Grattis till nomineringen och vilket gulligt meddelande!

  SvaraRadera
 3. Gjorde ett gott försök men det bidde inget. Märkte att det är juryn som väljer vinnaren i din kategori. Folket kan alltså bara rösta på Årets blogg.

  SvaraRadera
 4. STORT GRATTIS till nomineringen!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! vad kul!!! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis!!! Helt fantastiskt att du är nominerad.

  SvaraRadera
 7. Grattis. självklart hör en gul apelsin hemma där!

  Underbara-finurliga ungar :)

  SvaraRadera
 8. Här är en som precis hittat din blogg i och med att jag såg att du var nominerad och inser att jag missat nåt! För här har vi verkligen något välskrivet och intressant! Inlägget om jobb och vara hemmaförälder gladde mig något oerhört för i och med att jag varit hemma nu 4 år med barn får jag höra om det där varendaste dag och det är såå, såå stressande. Tack för ditt inlägg, det fick mig att må mycket bättre! Och jag ska definitivt lägga din blogg bland mina favoriter! :)

  SvaraRadera
 9. Grattis till nomineringen! och vilken gullig lapp! Ibland står det på vår inköpslista: godis, leksaker, star wårs-lego - man vet ju aldrig, det kan ju hända att nån förälder ibland är så disträ att dom går och köper det! Försöka duger ;)

  SvaraRadera
 10. Grattis!!! :) Totalt värd det är du också!

  SvaraRadera
 11. Tack för alla gratulationer, ni fina! Och välkommen hit, nya anonyma läsare :)

  SvaraRadera
 12. Många grattiskramar till min tuffaste wordfeud-konkurrent till den välförtjänta nomineringen! Dina blogginlägg är så välskrivna att jag stundvis byter ansiktsfärg av avund och önskar att formuleringarna var mina. Kanske jag lär mig av mästaren någon gång! Hurra för dig!

  SvaraRadera
 13. Tack Amanda! Nu är det jag som byter färg, så till mig blir jag av dina fina ord! (Nu skall jag genast gå och kolla in ditt senaste wordfeud-drag.)

  SvaraRadera
 14. Haha, vilken bra idé! :P Grattis förresten :)

  SvaraRadera