24 augusti 2013

Turen

Åh, sån tur jag hade! Tio före två svepte jag in på Åldringsvännernas lopptorg för att leta efter husvagnskärl, bongade fyra lejongula djuptallrikar och två fat i melamin (tror jag) för 10 CENT STYCK! Samma facila styckepris som gårdagens plastfynd alltså. Dessutom hittade jag ett lustigt rivjärn, en liten kanna och ett vitt tyg med rosa prickar. Summa för hela härligheten: 2€.

Och när jag vek in via Supermarket på väg hem fanns det ingen Marianne Crush i hyllan. Fast jag kände mig så oövervinnerlig efter loppisfynden att jag helt sonika flyttade på askarna i hyllan och hittade en full låda M.C. bakom de andra bakingredienserna. Vilket flyt. Bäst att passa på att göra en massa grejer nu när jag har farten (och turen) uppe.

2 kommentarer:

  1. Jag älskar åldringsvännernas loppis, men de har ju nästan alltid stängt när jag försöker komma mig dit. Ps. Det var så kul att se er för en sekund där på juthbackamarknaden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gäller att vara på plats onsdag, fredag eller lördag för att komma in. Jag har äntligen lärt mig. Och det var jättekul att ses, tyvärr fixade det sig inte med vårt vasabesök + Linns fest (alla våra alternativ till övernattning och sällskap var på diverse villor och det kändes lite väl omständligt att släpa hela familjen till vasa, lämna dem i en tom lägenhet och själv dra på fest). Hoppas ni hade roligt och hoppas vi får nya chanser att hänga!

      Radera