22 augusti 2013

Om kommentarer

Jag älskar verkligen när ni kommenterar. ÄLSKAR det. Jag undrar varför jag är så långsam med att svara på kommentarerna. Mest läser jag dem, myser och tänker på att ni är fina som orkar reagera på det jag skriver. Sen kan det ta nästan en vecka innan jag svarar.

Min princip är i alla fall att försöka svara på allt. Fast ibland kan det ta några dagar.

hälsningar
"21 kommentarssvar på raken-Klingenberg"

6 kommentarer:

 1. Och ingen har kommenterat detta:)

  Jag tittar ännu ibland in på din blogg o läser lite men tyvärr blir det inte lika ofta som förut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har ju två kommenterat! Var det förresten dig vi mötte på cykel (!) när vi körde från Nykarleby igår? Både Caj och jag sa samtidigt "nämen, var inte det där Tobias?" precis när vi körde förbi dig. Vi hann alltså inte vinka. Men: Hej!

   Radera
  2. Hej! Jo jag var till Juthbacka igår så Ifall jag satt på en gammal tre hjulig varucykel så var det nog mig ni såg :) det har varit sommarens stora projekt för mig att restaurera denna gamla cykel. (finns bilder av den på min Facebook sida)

   Radera
  3. Jag måste gå och kolla! Den måste i alla fall ha fungerat bra om det gick att cykla ända till Nykarleby på den. Bra jobbat!

   Radera
 2. Det där med att svara på kommentarer är ganska klurigt. Man vet sällan om den som kommenterat eller ställt en fråga kommer tillbaka och läser ens svar då. :) Men kommentarer gör ju bloggandet så mycket roligare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl därför jag ofta säger till när jag har svarat på kommentarerna så att andra skall håka att komma tillbaka och kolla :)

   Radera