25 april 2013

Magen, håret, råddet, sanningen

Nu har jag varit gravid i 33 hela veckor. Den 34e veckan inleds idag.

Att ta självporträtt i spegeln kräver nog en särskild talang som jag inte besitter. (Eller så ser jag  skräckslagen och tvivlande ut på riktigt.) Och så glömde jag behändigt nog att plocka undan skräpet, råddet, plastskynket som skyddar väggen från tryckfärg (precis som om jag trycker tyg nuförtiden, HAH!) och fula inredningsdetaljer innan jag fotade. Men varför förställa sig när det är så mycket enklare att bara vara som vanligt?

v.33+0, 33 år gammal12 kommentarer:

 1. Du ser väldigt fin och vacker ut! Om man såg bara ansiktet, skulle man inte tro att du är gravid :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elina! Jag känner mig mest ofräsch, blek och trött, roligt om det inte märks :)

   Radera
 2. Åh, men något av det finaste är ju (tycker jag) att se andras rådd, haha. Det blir betydligt intressantare bilder av det dessutom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En hemlighet: varje dag kväver jag en impuls att fota alla våra smutsigaste och råddigaste hörn (och de är MÅNGA) och publicera bilderna här på bloggen. Idag var t.ex. vårt ursmutsiga roskisskåp i mina tankar. Men jag motstod frestelsen. Dels vill jag inte att folk ska få obehag för mig, dels är det kanske mest jag (och du, tack och lov) som tycker sånt är intressant.

   Radera
 3. Det är alltid skönt att se att andra har det råddigt också. Så känns det lite bättre i alla fall när man suckar över sin kaotiska bostad. Alla har ju städat och fint när dom får besök, men verkligheten är oftast en annan :). Och speciellt i barnfamiljer! Med tre barn i huset (snart fyra) är det aldrig riktigt städat tyvärr även om man går och plockar, plockar och plockar.

  Och du ser väldigt fräsch ut för att vara i vecka 33! I det skedet kommer jag att se ut som en uppblåst elefant :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde kanske göra ett bildreportage härifrån nån dag, trots allt. Vi är mycket representativa när det gäller barnfamiljsoreda. Jag plockar inte ens särskilt mycket längre. Bara om jag hinner göra allt på en gång så jag faktiskt får njuta av det.

   Radera
  2. ps, det är mycket medvetet att jag fotade mig uppifrån, man ser lite mindre uppblåst ut då. Haha.

   Radera
 4. Så vacker. Och den bucklande magen är suverän. Minns precis hur det kändes. Och saknar det.
  Tänk att du är tio år yngre än vad jag är.
  Huh huh, jag är gammal som gatan i Reval.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den bucklande känslan glömmer man inte. Och vet du inte: mellan 25 och 50 är alla ungefär jämnåriga.

   Radera