19 april 2013

Graviditetsuppdatering

Idag har jag besökt min hälsovårdare angående mina sammandragningar. Ordination: jag skall vila så mycket som möjligt, ge några prover till laboratoriet på måndag och få en tidigare remiss till det där ultrat som man får göra i vecka 36 (det blir troligen redan om två veckor istället för om fyra). Att gå på bokmässan i Vasa imorgon innebär således för min del att jag tar mig till scenen, blir intervjuad (sittande) och sen försvinner nånstans (till Hannas och Viccis) där jag får lägga mig ner en stund innan jag återvänder till Jakobstad. Det blir bra.

6 kommentarer:

 1. Jätte bra. Lycka till på bokmässan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Minna! Det var mycket ljud på mässan, men trevlig intervjuare och spännande bilfärd till och från mässan med översvämmade åkrar och flytande svanar och annat fint.

   Radera
 2. Hej. Allt är säkert bra med bebisen, sammandragningar som inte gör ont brukar inte vara farliga. Jag har varit sjukledig denna vecka för sammandragningar i vecka 18, som gjorde ont. Fick göra en massa prov, men de hittade inget fel. Som tur så försvann dom och imorgon ska jag återvända till jobbet. Hoppas det går bättre för dig också och bra att du får gå på extra ultra :)
  Hälsningar, kusin Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Nä i vanliga fall tror jag inte heller det är så farligt, men förra gången hade ganska mycket hänt av mina smärtfria sammandragningar, så det kollas extra noga den här gången. Tur att dina sammandragningar har försvunnit! KRAM

   Radera
  2. Ja du är ju lite snabbare än jag på att föda barn :) Så härligt att se din gungande mage. Det är verkligen nära för er nu! Jag tycker mina veckor går så långsamt! Anna

   Radera
  3. Jag tycker också att hela den här graviditeten har gått JÄTTElångsamt. Det är kanske för att jag vet mycket mer om det härliga som väntar när gravidi (förhoppningsvis) väntar när graviditeten är över. Så fast jag är i vecka 33 nu känns det som om det är länge kvar. Hoppas resten går fort. För dig också!

   Radera