20 april 2013

Dagens bedrifter

Så där, nu har jag varit på bokmässa i Vasa.

Anledningen till att Joanna och jag var på mässan var för att prata om Irene och sedelsugen, vår nya bok, som lägligt nog hade anlänt med expresspost direkt från tryckeriet till mässan i morse. Det var kul att få hålla i den, känna på den, bläddra i den och fantisera om hur den kommer att ta sig i bokhyllan bredvid sin föregångare. Susanne Skata på Sus Productions intervjuade oss och tog en bild som jag lånade från hennes hemsida. Vi hade dessutom äran att träffa den förträffliga Sara Jungersten, som har skrivit böckerna Wannabe och Lika delar liv och luft, och som också blev intervjuad av Sus. Och så här såg vi ut när vi poserade i mässvimlet.

Jag (och min mage), Joanna och Sara
Själva mässan är nog i rörigaste laget, båda gångerna som jag har varit där har det känts som om bokavdelningen blir lite bortglömd mellan alla maträtter, trädgårdsprylar och resmål. Men jag träffade många trevliga typer och fyndade både böcker och lite ekologiska hudvårdsprodukter. Och så fick jag ju sitta i bil och prata med Joanna i flera timmar, vilket var synnerligen angenämt.

Dessutom får jag kalla mig författare på riktigt nu, också enligt de strängaste, när jag har skrivit två hela böcker. Det känns fint.

1 kommentar: