15 maj 2012

Vinnaren

Jag är tillbaka, men eftersom jag inte har vistats på nätet de senaste dagarna har jag lite glömt bort hur man gör. Dessutom håller jag på att möblera om i mitt arbetsrum, i sedvanlig ordning blev det ett betydligt större projekt än planerat, just nu är vår säng (tillfälligt) överbelamrad med tygrullar och textilpackar, papperstravar och sladdhärvor. Och resten av övre våningen ser ännu värre ut. Jag har, även här i sedvanlig ordning, stora delar av kvällen valt att strunta i oredan och läst en bok istället. Fast snart måste jag väl befria sängen från dess bördor, annars har vi ingenstans att sova.

I alla fall: jag drog en vinnare innan jag demolerade mitt kontor. Tacka vet jag slumpgeneratorer på nätet. Vinnaren blev ingen mindre än Minna Lindeberg! Om du mailar mig din adress skall du få en överraskning på posten, jag lovar att jag har gjort den alldeles själv. Finns det någon färg du är särskilt förtjust i, förresten? (engulapelsinATgmailDOTcom) Grattis!

5 kommentarer:

 1. KVACK! Va roligt! Blev jätte glad.Färg? Oj då, gillar ockra och orange och alla jordfärger, sånt som finns i naturen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt! Skicka adressen bara så kommer något på posten så småningom!

   Radera
 2. Men din e-mail? Lyckas inte klicka upp den ur din profil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men skymning alltså, där står den ju skriven...

   Radera
  2. Bra att du hittade den! Väntar på mail :)

   Radera