25 maj 2012

Älghjärtat i halsgropen

Lovis och Idun var bjudna på kalas ikväll. Föräldrafritt (åtminstone gästernas föräldrar fick gärna avlägsna sig) Caj och jag åkte till Forsby och hängde med mamma tills kalasets efterfest för åtta personer började klockan åtta (kalasbarnets syster och föräldrar, samt vi i vår familj).

Att bli bjuden på varma baguetter, trattkantarellsoppa med bacontopping, älgcarpaccio med melon samt mozzarellasallad med rökt älghjärta känns onekligen überlyxigt. Så gott! Jag älskar att bli bjuden på god mat och trevligt sällskap! Barnen sysselsatte sig med att spränga ballonger, hälla ut popcorn på golvet och titta på Pippi Långstrump under tiden och var minst lika glada som vi.


Vilken bra fredag! Och nu skall jag tillåta mig att läsa ut Eld. Den är riktigt, riktigt spännande.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det låter! Vi dansr runt och är glada för att vi ska till fina vänner i kväll. Igår kväll läste jag Monika Fagerholm, Glitterscenen, och jag tänkte på dig, antagligen genom någon koppling med Finland och böcker osv... intressant med blogglivet och nya cybervänner iaf :) Gillar du Monika Fagerholm?
    Hoppas du får en fin och solig lördag!

    SvaraRadera
  2. Jag läste Monica Fagerholm senast för kanske femton år sedan... då gillade jag henne, men inte så där att jag tappade benen av förtjusning. Ha en fin dag du med!

    SvaraRadera