26 maj 2012

Shopping

Idag rensade jag ur barnens klädskåp. En papperskasse packades till Tova-kusinen (så nu vet ni vad ni har på kommande, Jonas&Saija), en hög kläder förpassades från Lovis sida av skåpet till Iduns och Lovis hyllor blev ganska tomma.

Fast sen tog jag en tur till vardagsrummet och hittade en massa kläder i storlek 116 som Hanna levererade för kanske ett år sedan. Dem hade jag glömt bort. Och nu är Lovis skåp fullt igen.

Arv. Det finns inget bättre än att ge bort kläder som är för små åt ett håll och få kläder som passar från ett annat. Vi är bara en hållplats för kläderna mellan småkusiner och kusiner. Där har vi tur!

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen toppen när man kan göra så. När barnen var små märkte jag upp kartonger och kassar med storlekar och stoppade ner när något var för stort eller för litet eller på väg bort till småkusiner :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har alltid ärvt kläder i vår släkt. Det är precis lika roligt att få ärvda kläder som köpta, nästan ännu roligare eftersom man ofta får se ut som någon man beundrar...

   Radera
 2. Passande rubrik! Billigare shopping får man leta efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det finns nog inte billigare än gratis!

   Radera