16 maj 2012

Arbetsrumsbryderiet

Hjälp mig. Jag håller på att möblera om i mitt arbetsrum och har ett jättestort problem med min förvaring. Det är snedtak åt båda hållen, ena kortväggen har en dörr till kallvinden mitt på , ena väggen har ett fönster, den andra har både dörr och fönster... och jag har så o e r h ö r t  mycket grejer. Jag skall rensa bort en del, men det mesta behöver jag och det är inga fagra saker. Tyger i tusen färger, gamla yoghurtburkar fulla med tryckfärg, skruvtvingar, brädor, vadd, trådrullar, garnnystan, papper, pennor, två fula skrivare, tomma kartonger som jag kan behöva när jag skall packa något någon gång, ull i olika färger osv. Att få ordning på det här... nej hoho.


Snälla, kan nån ge mig tips på var på nätet jag kan hitta fina och inspirerande arbetsrum, om ni vet om några. Jag behöver få se att det kan bli snyggt även om man inte har ett minimalistiskt, avskalat kontor i grått och vitt. Jag har nämligen tappat tron på att det går att genomföra.

(andra tips är också välkomna, naturligtvis!)

7 kommentarer:

 1. Kolla styleroom.se och deras inspirationsalbum http://www.styleroom.se/inspiration

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, hittade flera fina idéer där!

   Radera
 2. Jag kollade in länken här ovan! Arbetsrum nr 13 (hette pysselrum) är kanske nåt åt ditt håll? Färg och grejer i alla fall! Fast annars är det nog som du säger, att folk inte verkar ha några saker i sina arbetsrum... Underligt.

  Och nu föreslår den här arma sidan att jag ska kommentera som min man, och jag lyckas inte ändra det. Piss också. Men det är alltså JAG som skriver! m.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej "Anton". Arbetsrum nummer tretton var fint men jag skulle nog få göra mig av med 90% av grejerna för att få det så där tomt.

   Radera
 3. Jag har tyvärr inget bra nättips, men önskar dig lycka till, det är ju mysigt att få inreda sin egen plats :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Visst är det mysigt och fint med eget arbetsrum. Bara att jobba vidare...

   Radera
 4. Mäh. Alla de där arbetsrummen förutsätter ju ett 20 kvm förråd i direkt anslutning. Jag skulle också behöva fundera ut hur jag ska organisera mitt arbetsrum (för tillfället ligger allt överst) så fortsätt gärna meddela hur det går! :)

  Här är en till länk: http://www.housetohome.co.uk/room-idea/picture/home-ofiices-10-of-the-best/1

  Men det är möjligt att man inte blir inspirerad utan deprimerad över att man inte har tre meters takhöjd och kan få plats med alla sina papper i två prydliga högar.

  SvaraRadera