31 maj 2012

Ordning och Reda

Det är utmattande med oreda. Mitt arbetsrum är fortfarande ett gytter av prylar, men igår köpte jag två fina dörrknoppar av Aja (de ser ut som ugglor) och idag har jag skaffat virke för att bygga mig ett skåp.

Jag har ingen aning om hur (eller framförallt när) det här kommer att sluta, jag kommer nämligen av mig väldigt många gånger varje gång jag skall ta ett nytt steg i riktningen mot ordning och reda. Som just: jag sågade fina vinklar i ändan på fyra stolpar som skall utgöra stommen för skåpet (jag har själv funderat ut hur det skall byggas, vilket är fint om det lyckas, men om det inte fungerar är det lite genant att jag inte iddes kolla upp hur man egentligen skall gå tillväga.)

Sedan gick jag in för att göra rulla lite semlor, fastnade framför datorn igen, läste lite i en bok och glömde behändigt nog bort vad jag egentligen höll på med. Den här proceduren kan tillämpas på nästan vad som helst i mitt liv just nu, jag kommer av mig KONSTANT och orkar inte koncentrera mig på att slutföra en enda uppgift.

Jag tänker mig att mitt liv kommer att förändras så fort jag får ordning på mina tyger, färger och papper.

hahahahahaha

10 kommentarer:

 1. Det är sommarens fel. Alla är lealösa i kommandotcentrat. Kanske det är meningen.Min son sa "Nämen-ryck- upp- dej" och det kändes nog helt rätt. Tänk att du kan bygga en hylla... Imponerande. Jag kan knappt hålla i en hammare utan att nån skadar sej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du vad, jag har ingen aning om jag KAN bygga en hylla, jag har aldrig gjort det förr. Jag får återkomma med en rapport sedan när jag vet hur det gick.

   Radera
 2. Knoppar som ser ut som ugglor, jag svimmar, ugglor är fantastiska! Visst är det roligt att fixa med papper och pennor och tyger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ugglor är så väldigt söta! Jag tänker mig att knopparna kanske kan rädda skåpet, oavsett hur det börjar se ut.

   Radera
 3. Sådär har jag alltid levat (hoppat från en sak till annan, so far so good) :) Dörrknoppar, härligt att någon annan också börjar från estetiken (inte från det praktiska) :) Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland kan man behöva en inspirationskick för att komma igång...

   Radera
 4. Svar
  1. Skönt att höra att jag inte är den enda, ofokuserade.

   Radera
 5. Här har du en som känner igen sig i din beskrivning. Så har det alltid varit för mig dock. OM man bara hade uggleformade dörrknoppar, det är nog hemligheten bakom lite mindre kaos. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite det jag hoppades, att ugglorna skulle rädda... allt. Det återstår att se om de lever upp till förväntningarna.

   Radera