16 april 2014

The Organic Pharmacy

Idag när jag stack mig in till Cosmetique här i Jakobstad för att fråga Mia om lite tips mot den röda, kliande huden runt mina ögon (jag var säker på att jag bloggat om mina problem men insåg just att jag nog bara har beklagat mig på Facebook). Där fick jag veta mera om deras nya hudvårdsserie från The Organic Pharmacy. Vi har redan tidigare diskuterat ett bloggsamarbete och nu fick jag en lång pratstund och en del produkter att bekanta mig med närmare. Nu ska här testas! Edda ska också prova på en del produkter, bland annat en blöjsalva som doftar gott och verkar superdryg.

Jag har alltså lidit av svidande ögonvrår en längre tid, särskilt mitt vänstra öga har bråkat. Jag tror det beror på att jag har läst för mycket är trött, och eftersom mina ögon rinner när jag är trött har tårarna irriterat huden så mycket runt ögonen att röda eksem har uppstått. Ju tröttare jag är, desto ondare gör det. Nu har jag i alla fall fått eventuell hjälp.

Räddaren i nöden? Det får tiden utvisa.
 Jag är mycket förväntansfull och är redan övertygad om att jag kommer se trettio år yngre ut i morgon bitti. Så här.

Jag har tre möten inbokade i morgon, gissa hur förvånade de kommer bli över min ungdomliga uppenbarelse och min fräscha ögonhy! Härliga saker!

Ni som har läst här ett tag vet om att jag har en tilltro till ekologisk hudvård, så det känns jätteroligt med det här samarbetet. Jag återkommer med vidare rapporter!

3 kommentarer:

 1. Blir spännande att läsa! Jag brukar lida av röda svidande utslag runt ögonen vintertid.
  Vad söt du är på bilden! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var fyra eller fem år där på bilden och gick i dagklubben. Det är jobbigt med torra ögon, tyvärr har de inte gett med sig än...

   Radera
 2. Har du nyligen köpt ny dator eller något annat med flamskyddsmedel? Jag som aldrig haft liknande problem fick röda, torra, kliande ögonvrår då jag köpte ny laptop. Det gick över då jag lät den stå och mala på för sig själv i ett välventilerat rum i några dagar. Äckligt och läskigt.

  SvaraRadera