2 september 2013

Snabdikering

Edda vaknade plötsligt gallskrikande (det har aldrig hänt förr!) och var jätteledsen för något. Hon väckte Lovis som började gråta eftersom hon är väldigt förkyld och trött och inte kunde somna om. Jag försökte åtgärda alla problem enligt bästa förmåga.

Nu ligger Lovis i sin säng och försöker somna om med hjälp av en vetevärmare på magen (jag vet inte om det hjälper mot förkylning men eftersom hon trodde det kör vi hårt) och Edda ligger och morrar i sitt täcke och suger på sin napp och har små ljud för sig som tyder på att hon inte riktigt sover, men hon gråter inte längre.

Lugnet är alltså återställt, men inte alls lika fullkomligt som första gången. Jag är ingen kung längre, på sin höjd en liten rundlagd lakej som är sugen på kakor.

2 kommentarer:

  1. Förlåt, men jag satt och gapskrattade åt ditt inlägg! Jag förstår att det säkert inte var det minsta roligt, men då man tänker på en morrande baby och den rundlagde lilla lakejen... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi var en oslagbar kombo den där kvällen :) Haha. Kan meddela att hon sov sen, hela natten, i sedvanlig ordning. Så jag har verkligen inget att klaga på!

      Radera