6 juni 2013

Spänningen intensifieras

Ja, det är för att hela fem personer har gissat att bebin föds under det dygn som inleds om nitton minuter.
Bästa Caj, min kusin Emma, min pappa, Päronet och Melli: måtte ni ha rätt i era antaganden!

(Tyvärr finns det inte särskilt mycket annat som indikerar att en förlossning är på gång än just de här gissningarna. Men jag måste kanske göra som Emma föreslog och sätta mig i bilen direkt jag vaknar i morgon bitti, så jag är beredd.)

9 kommentarer:

 1. Håller tummarna! Lycka till!
  Andas och Njut! ...va du nu sen hinner :)
  Ulrika kika i Vallgrund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge hinner jag andas och njuta för fullt eftersom inget händer :)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja. Hoppas bebin tar åt sig av ditt budskap! Snart!

   Radera
 3. Bästa Malin, det bästa är att ge upp! Det låter konstigt men jag tror det funkar. Med Harald gick jag över två hela veckor och hade igångsättning kl åtta på morgonen i v 42, samma dag åkte vi in klockan sju och han föddes utan igångsättning. Då Artur skulle komma blev Sebastian sjuk och hamnade in på sjukhus kring beräknade dagen och var där en vecka. Då han kom hem tog det ett dygn och Artur kom. Sedan hände det något med Saga, någon som jag känner igen med dig. Vi hade beräknade dagen 19.2, jag ville gärna ha en sportlovsbaby så vi väntade såååå. Hon kom efter igångsättning då jag gått två v över tiden. Det var en smärtsam upplevelse men krystningsskedet tog 45 sekunder!

  För övrigt tror jag att er baby kommer 9.6, min morbror, min syster och min brorsdotter är alla födda den dagen, det var fem före att också Harald skulle komma den dagen, men som sagt lät han oss vänta.

  Massor lycka till och jag förstår din frustation och längtan, men snar tsnart snart. Ljuvliga tider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast ge upp kan jag ju inte göra :) Ut ska den ju, förr eller senare, och jag är inte framme vid BF än, så jag fortsätter nog att hoppas. Men vad skönt att du sluppit igångsättning åtminstone två av gångerna (eller jag har inget att jämföra med, men de som varit med om både förlossningar som kommit igång av sig själva och förlossningar med igångsättning har verkat så mycket nöjdare då kroppen har fått starta förloppet på egen hand.)

   9.6, det är ju idag det. Hoppas du har rätt!

   Radera
 4. Lycka till sen när det startar! :)

  SvaraRadera
 5. Lycka till! Vår Aamos har sin födelsedag idag, därför tycker jag det är en rätt bra dag att komma på! :) Men du, ruva i lugn och ro, den lilla kommer sen då stjärnorna står i rätt läge för just den. <3 Oj så jag saknar att bära barn, trots allt det jobbiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konstigt, för fast den här graviditeten har varit megajobbig på många sätt kan jag redan tänka att jag kommer att sakna de där magrörelserna sen när allt är förbi.

   Radera