10 juni 2013

Koslem

Idag när vi hämtade mjölk på bondgården (vi har en ny deal där vi byter ägg mot mjölk varje vecka, känns väldigt bra!) drog jag på mig en kofta som jag har färgat om och tryckt fåglar på för att ha med mig när (om) vi åker till BB.
Men en ko slickade på den, så nu är den i tvätten.

Jag får alltså sova gott i natt eftersom koftan måste torka innan vi åker till BB.


Ett säkert sätt att få bloggens besöksstatistik att skjuta i höjden är för övrigt att vara fem före förlossning. Det är ju nu jag egentligen borde passa på att skriva jätteintressanta, insiktsfulla och smarta inlägg om saker som intresserar mig. Dessvärre orkar jag inte tänka djupa tankar dessa dagar. Jag åstadkommer inte heller några revolutionerande och intressanta kreationer som är värda att blottas. Tur för mig att jag träffade på en kossa som hottade upp tillvaron, annars hade jag inte haft något alls att blogga om idag.

3 kommentarer:

  1. Aha! Så med andra ord föder du inatt då! :)

    SvaraRadera
  2. Fniss. :) Fast jag måste säga att jag brukar klicka mig in här rätt ofta annors också, om du uppdaterat. Ni ÄR ju så fina hela högen där på er gård! <3
    Jösses så spännande tider. Så underbart pirrigt! Tänk att du snart har den lilla människan på ditt bröst, med resten av flocken runtom. Perfekt.

    SvaraRadera