30 augusti 2011

På begäran av Linn och Sara: mina favoritbloggare

Ni är ju förstås två av dem. Jag började läsa Linns blogg allt oftare när hon väntade Milea och efter ett tag var jag inne varje dag. Sedan var det uppehåll över sommaren, men nu är hon tillbaka och jag läser lika flitigt igen. Vardagsskildringar blir intressanta när Linn lägger ord på dem, och hennes roliga sätt att skriva förhöjer upplevelsen ytterligare. Dessutom har hon fått mig att intressera mig för Dermosil, och nu skall jag snart beställa lite saker därifrån.

Saras blogg är min absoluta favoritblogg. Sara har en ständigt pågående dialog med sina läsare. Eftersom bloggen är låst vet Sara vem som läser, och jag tror att det här gör att vi som fått tillträde till detta sanktum känner oss både utvalda och engagerade. Inget ämne är för stort eller för litet för att dryftas, via den här bloggen har jag fått förmånen att lära känna en väldigt intressant, trevlig och välformulerad människa, och dessutom getts möjligheten att besöka det Jungerstenska hemmet (väldigt hög mysfaktor där) och därmed träffa Sara live en andra gång (första gången skedde innan bloggen upptäcktes. Av mig alltså). Och så är vi brevvänner. Snart skall jag skriva dig ett brev, Sara!

Peppes blogg är jag inne på varje dag. Marias blogg har jag börjat besöka allt oftare, det är intressant att följa med i hennes liv eftersom hon befinner sig några böcker före mig i karriären (och jag tycker jättemycket om det hon skriver).

Sedan följer jag med min väldigt roliga och välformulerade kusin Karolina, min kära, kreativa vän Aja och min barndomsvän och medskribent Karin också. Hanna och Soffa har också inspirerande bloggar som jag besöker med jämna mellanrum. Saras blogg är exotiskt intressant och speciellt spännande just nu när hon upptäckte att hon är gravid i vecka 20.

Några bloggar till brukar jag droppa in på då och då. Men de jag besöker oftast är nog Sara, Linn och Peppe. Japp japp.

4 kommentarer:

 1. nej, nu storknar jag av stolthet! tack kära Malin, det här var en sällsamt vacker beskrivning, jag borde rama in den, ja det borde jag det!

  (och för egen del är det nog Malin, Linn och Peppe som är de mest besökta bloggarna! :))

  SvaraRadera
 2. Nu dör jag lite om du trodde att jag fiskade efter det här, haha! Men stort, stort tack. Känner mig mycket glad här i sängen i mörkret.

  SvaraRadera
 3. Linn: Nej nej ingen fara, jag trodde inte att du gick med håven. Fast lite lustigt hade det ju varit. Nå nej.

  SvaraRadera