9 augusti 2011

Baking Spree

Jag har fastat i vampyrträsket igen. Jag har en fäbless för vampyrböcker och har under sommaren sträckläst alla hittills utkomna böcker i Sookie Stackhouse-serien. Elva stycken. Caj och jag tittade på första säsongen av True Blood för ett par år sedan, serien gillade jag inte, men böckerna är bra.

Eftersom jag tröskat igenom en bok om dagen de senaste dagarna beslöt jag mig för att jag måste ha paus idag. Dels har jag haft en hel del arbete (jag har skrivit sju texter till veckans tidning), dels har jag många halvfärdiga projekt som jag aldrig tar itu med eftersom jag bara läser.

Men istället för att tapetsera klart, reparera trasiga kläder eller provtrycka en tygbeställning började jag baka. Mycket. Jag bakade kex, gjorde glass från scratch som jag fyllde kexen med, bakade maränger och slängde ihop (faktiskt, för jag orkade inte ta fram elvispen) en morotskaka. Dessutom intervjuade jag Thomas Di Leva, skrev ut den intervjun och var ute och joggade fem och en halv kilometer. Nu skall jag stretcha och duscha. och kanske läsa liiite.

Jag tror jag måste återgå till att tillbringa eftermiddagarna genom att läsa. Det här var tungt.

Psst. Jag funderar och funderar och efter att ha läst ett par böcker på bibbans läsplatta har jag nog bestämt mig för att skaffa en egen. Men vilken skall jag köpa? En Amazon Kindle eller en Sony Reader? Kindlen är det lätt att hitta böcker till, men Sony Readen har touch screen. Alla tips tas emot med tacksamhet.

2 kommentarer:

  1. nä-ä, en bok om dan. lovar du att jag hinner med det när barnen blir större, LOVAR DU?

    SvaraRadera
  2. Mais bien sur. Det är ju klart att du hinner. Det lovar jag.

    SvaraRadera