28 oktober 2013

Den närmar sig

November månad, that is. Bloggpausmånaden. Skrivmånaden. Hälsomånaden.

Kanske det är konstigt att göra en asketisk insats just i november, en av de tyngsta månaderna på året. Men jag tänker att det kanske kan vara bra att kura ihop sig, krympa sin värld litegrann. Inte surfa så mycket på nätet, inte äta en massa godis utan istället motionera och sträcka på sig och leva lite långsammare. Nu skrattar säkert nån, jag vet, jag lever väldigt långsamt redan, men jag tycker jag vistas för mycket på nätet och vill göra något drastiskt.

Istället ska jag skriva. Varje dag skall jag skriva. Jag tänkte först vara med på NaNoWriMo, men vet inte om det lyckas med ordräknandet då jag håller på med en massa texter samtidigt (de har deadlines som inte går att skjuta upp). Men nån egen variant går säkert att köra. Om Edda går med på det. Och min nacke inte kollapsar igen som den gjort alltför många gånger sen jag började bära min nyaste dotter utanför magen.

Ja. Så får det bli.

8 kommentarer:

 1. Läckert beslut Malin! Och du inspirerar mig att vilja göra detsamma. Så jag SKA göra detsamma. Fast istälet för att skriva ska jag läsa och pyssla, både för mig sjäkv och tillsammans med barnen. Det blir, kanhända, höstens viktigaste beslut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vad kul att du hänger med! Det blir bra, visst! Och sen när julen kommer är vi inte ett dugg stressade utan bara glada, lugna och nöjda. Kram!

   Radera
 2. Kommer i och för sig att sakna dina blogginlägg, men det är väl klart att man ska kura ihop sig i november.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är GLAD över att du kommer sakna mina blogginlägg, men ja, det är ju klart att man ska kura ihop sig i november. Med texterna. (Jag får läsa i efterhand sen om hur det gick med NaNoWriMo för dig, det gick säger suveränt!)

   Radera
 3. Lycka till med texterna. Jag har för mig själv haft deadline på oktober för pågående bok. Det är typ 2 dagar kvar. Hmmm. Antar att det även får bli lite skrivmånad för mig i november.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Lycka till med skrivmånaden (den nya, alltså)

   Radera
 4. Synd att du pausar, just när jag hittat hit och börjat se din blogg som ett trevligt litet inslag i min vardag. Men unna dig en paus, förstås. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom tillbaka i december! Det tänker jag göra!

   Radera