30 oktober 2011

Ordfejd

Amanda skrev om spelet Wordfeud ungefär samtidigt som min bror Jonas introducerade det för mig. Wordfeud är ungefär som alfapet. Jag brukar inte vara särskilt bra på alfapet eftersom jag (som på de flesta områden i livet) vill att det skall gå fort. Men jag har upptäckt att det går bättre om man tänker lite. Och nu är jag fast.

Från att ha förlorat min första match med 284-543 och min andra med 284-394 har jag plötsligt fattat hur man skall tänka och nu gör jag inget annat än spelar. Numera vinner jag till och med ibland. Ah.

3 kommentarer:

 1. Jag har fastnat i wordfeud, men jag har aldrig förstått hur vissa kan få runt 500 poäng. Hoppas jag också kommer på hur jag ska tänka någon gång.

  SvaraRadera
 2. Hörde du om att jag råkade träffa Jonas i en park i Vasa? Det var så lustigt och lite ovanligt att det kom fram att han är din syster. Och ännu roligare var det att jag hade just dagen innan pratat om dig med min vänfamilj i Jeppis (fam. C) Så världen är liten och Svenskfinland ännu mindre!!

  SvaraRadera
 3. Junitjej: jag fattar inte heller. Min bror är oslagbar. Han har inte förlorat en enda match ännu. Men jag SKA vinna honom någon dag!

  Elina: Nej det har jag inte hört, jag har bara pratat om Wordfeud med honom de senaste dagarna :) Lustigt sammanträffande, verkligen. Det är verkligen en liten värld i Svenskfinland. Liten och trevlig.

  SvaraRadera