17 maj 2014

Tio dagar

Om tio dagar går flyttlasset till Åland. Vi andra följer efter lite senare, men grejerna åker då. Vilket betyder att VI MÅSTE HA PACKAT FÄRDIGT SNART.

Vi är inte riktigt färdiga än. (Jag får ett lätt hjärtflimmer varje gång jag börjar tänka på vad som är kvar att göra, vilket är ungefär varannan minut.)

Bakom mig ser det ut så här

4 kommentarer:

 1. Lider med er. Det värsta på något sätt, särskilt sen man fick barn, är att vardagslivet ändå ska funka (med tanke på tvättställningen mitt i). Skulle man bara kunna packa oavbrutet en vecka skulle det vara betydligt enklare. Nu ska alla äta, det ska diskas och tvättas och plockas precis som vanligt. Dessutom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju det jobbiga. Om man bodde på hotell under tiden skulle det vara lite enklare, men det gör man ju inte. Verkligen inte. Tack för medlidandet!

   Radera
 2. Önskar att det INTE skulle se ut hos oss som hos er. Och då ska vi ingenstans flytta... :( Bit ihop å kämpa, är mitt bästa råd :) H. Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag erkänner, det är skönt att kunna skylla på flytt, men det är verkligen inte en ovanlig syn, det här :) Det är egentligen bara bananlådan som är udda i sammanhanget.

   Radera