25 februari 2013

Tråkigt

Jag som alltid tycker att jag är så bra på att komma på roliga sysselsättningar har känt mig underligt rastlös de senaste dagarna. Inte för att jag har extra energi -det har jag sannerligen inte- men jag är på något sätt uttråkad. ända in i märgen. Jag börjar se filmer men slutar genast eftersom de är tråkiga. Jag börjar på böcker men kommer av mig. Jag skriver några rader men har inget att säga. Har jag något fel? Eller måste jag skaffa mig ett nytt intresse?

10 kommentarer:

 1. Bli inte orolig. Vänta bara några dagar. Snart är februari slut. Allt verkar bättre när februari försvunnit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra! Det är bara två dagar kvar nu. Jag kämpar!

   Radera
 2. Skräckfilm? (Risk för sammandragningar)
  Gör något förbjudet ( Risk för fängelse, åtal,böter, skam, dåligt rykte osv)
  Skrik på gatan ( Se riskerna ovan)
  Plantera (risk för överhettning)
  Börja fingra på babykläder ( Se riskerna ovan)
  Skräm någon ( Risk för hjärtklappning)
  Tag tåget söderut (Risk för hemlängtan)
  Köp en häst ( Risk för ingenting)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir en häst. En från island, tror jag.
   Fast halva familjen är allergisk.
   Fast då får jag ha den för mig själv.

   Radera
 3. Köp choklad, det brukar hjälpa mot allt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips annars, men det passar dåligt ihop med min pågående godisfasta. Men efter påsk ska jag följa ditt råd!

   Radera
 4. Kanske du bara är trött ännu? När jag väntade Jenni låg jag mycket i sängen och drömde mig bort, med hjälp av böcker eller penna och häfte dit jag skrev allt jag skulle göra om jag orkade. Så reste jag också till London och New York med hjälp av reseguider som jag läste från pärm till pärm :) Det krävde ganska mycket att lita på att energin nog kommer tillbaka när den finns till för aktivitet, att inte försöka tvinga sig att göra alltmöjligt fast det känns motigt. Men den gör det nog om man har det i sig sådär normalt. Huvudsaken är väl att man håller sig positiv på något sätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen är det just så. Jag borde nog också ha papper och penna i sängen. Och jag har som tur inte försjunkit i någon uttråkansdeppighet på riktigt. Ännu. Och jag kan ju fortfarande jobba, vilket är stimulerande och roligt, om än uttröttande. Så det kunde vara värre!

   Radera
 5. Det löser sig ska du se. Du har ju något större att tänka på just nu :) Jag har varit så där rastlös och disträ när jag har varit gravid. En riktigt bra serie på dvd kanske? Som Downton Abbey till exempel? Kraaam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vi kom av oss efter tre avsnitt i tredje säsongen av nån anledning, fast både caj och jag gillat första och andra säsongen massor. Jag vet inte vad som hände. Nu tittar vi på makabra Heroes istället. Ibland. Fast mest läser jag.

   KRAM till dig med!

   Radera