12 november 2012

Uniformen

För ett år sedan fick jag en grå, mjuk yllekofta av min man. Jag har haft den nästan varenda dag sedan dess. Den här helt otroligt skön, passar med det mesta, är varm och tunn och har inte blivit (jätte)noppig trots mitt intensiva användande. Jag vet inte vad jag skall ta mig till den dagen den ger upp. Förhoppningsvis är det länge tills.

Har du också en uniform?

17 kommentarer:

 1. Ja en tröja jag fått av min man. Den kallas för pälsen och är mycket eftertraktad av småttingarna som brukar krypa in i den och leka djur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo just det, det är ju också en av de stora fördelarna med koftan: att barnen också ryms in i den när de sitter i min famn. Bra plagg vi har.

   Radera
 2. Det är i så fall jeansen. Fast det händer att jag byter ibland och använder nåt annat. Men sen är det skönt att krypa in i dem igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar ibland att jag också var en jeansmänniska. Men jag får dem aldrig att kännas bekväma.

   Radera
 3. Jag har mina loppisfyndade jeans som sitter som en andra hud på mig, de är så fruktansvärt bekväma. Den dagen de ger upp vet jag inte vad jag gör..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lånade ett par vita manchesterjeans av en kompis när jag gick i högstadiet. Jag hade dem säkert ett år och sörjde djupt när hon ville ha dem tillbaka. Jag vet inte om jag har kommit över dem än.

   Radera
 4. Jag har en orange fleecetröja med söndrig dragkedja. Minstingen lånar den på morgonen och jag får ha den sen när bolibompa har slutat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Favoritplagg blir ju ännu bättre om fler kan njuta av dem!

   Radera
 5. Jaa, mina Jewomjukisbyxor! Jag äääälskar dem!

  Hälsn Lena

  SvaraRadera
 6. Ett par blåa byxor fyndade på loppis, tänker varje gång jag drar på dem vilken tur jag hade att det var någon som inte gillade dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loppisfynd som passar bra är extra värdefulla. De är så osannolika på något sätt. Det känns som om det var meningen att man skulle hitta dem.

   Radera
 7. Enligt nära och kära klär jag mig ofta i sånt som också kunde användas som pyjamas. Dvs. mjuka tyger, glada mönster. Lite crossover, sådär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men varför inte? Det låter jätteskönt. Jag skulle nog gärna klä mig i pyjamasliknande kläder lite oftare.

   Radera
 8. JA! En svart tröja som jag köpte på Fredriks födelsedag, när han gick på femman. Nu studerar han andra året på Hanken och har varit ett år i armén också. Jag kan inte ens räkna ut åldern på min tröja... Jag har haft den på mig varje dag sen jag köpte den. När jag skulle köpa nya glasögon i fjol sa försäljaren: Ta de svarta; du brukar ju ofta ha en svart tröja på dej! Då tänkte jag att nu MÅSTE jag sluta använda den, men nope, den sitter på ännu :) Jag ÄLSKAR den. /Ann-Pann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken perfekt tröja! Den skall du hålla fast vid. Eller det behöver jag inte uppmana dig till, det gör du ju. Men det är skönt att höra att jag inte är den enda som går med samma tröja dag ut och dag in.

   Radera
 9. jag blir alltid kär i mina skor och vägrar gå ut i något annat än samma par tills den dagen de går helt sönder :) jag lyckas liksom aldrig med att ha flera olika ytterskor att matcha till olika typ av kläder för nej, jag vill bara ha samma.

  SvaraRadera