29 november 2012

Kläder en annan dag

Jag har varit inne precis hela dagen. Jag har skrivit två kapitel och sytt tre dynvar. Jag har bakat paj och kokat gröt och planerat matlista för nästa vecka. Och nu skall vi just börja städa huset.

Men jag har fortfarande pyjamas på mig. Och nu börjar det vara lönlöst att klä på sig. Det är ju en ny dag i morgon. Jag satsar på kläder då istället.

4 kommentarer:

 1. Int sku man få se menyn för nästa vecka? Kanske får jag några tips:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag minns inte hela på rak arm, men ungefär så här: Lax och potatismos, vegetarisk lasagne, pitabröd och köfte (myntakryddade köttbullar, typ), plättar, skinkfrestelse (det har jag aldrig lagat förr, hoppas det blir gott)

   Radera
 2. Kan du gå klädd i pyjamas och ändå ha frid med den dagen? Hur gör du i så fall? Jag går nämligen omkring och tror att jag missat världen om jag inte får på mig riktiga kläder och andas lite frisk luft, åtminstone strax innan läggdags om inte tidigare.
  H. Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inga problem alls. Det är klart att det skulle kännas mindre sunkigt om jag klädde på mig, sminkade mig och gick ut (som idag), men igår kändes det skönare med en pyjamasdag.

   Radera