26 augusti 2012

Mössor till salu

Nu har jag barnmössor i lager! Priset är 15€ (inklusive porto), 14€ om man hämtar dem direkt av mig i Jakobstad. Storlekarna är 40-42, 44-46, 48-50 och 52-54. (Baserat på huvudets omkrets.) Om man har 43 cm i omkrets skulle jag rekommendera att man tar en i stl 44-46. Konstiga storlekar, jag vet, men de har fötts fram i en knasig process som jag inte kan gå in på eftersom jag inte minns hur den gick till.

Just nu har jag bara bimössor, men så småningom kommer nog ett gäng ugglemössor också.
Bimössorna ser ut så här:

Röd med gult tryck

Brun med naturvitt tryck

Grön med turkost tryck
Om du vill beställa en mössa kan du skicka ett mail på engulapelsin(a)gmail.com där du anger storlek, färg och adress. Mössan levereras till dig i ett kuvert med en räkning.

6 kommentarer:

 1. Alldeles underbara mössor! Jag hade köpt allihop om barnen inte blivit tonåringar huxflux... Jag sydde massor av mössor när de var små :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Min mamma sydde en massa kläder åt oss när vi var barn, jag gör bara mössor... och nån tunika då och då. Det skulle vara roligt att sy ännu mer.

   Radera
 2. Hejsan! Vad blir ugglemössorna för färg? Eddie önskar sig en orange mössa men e den gula det närmaste man kommer orange då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Ida!
   Jag har tänkt trycka svart på rött och eventuellt vinrött på orange, faktiskt. Jag bloggar om det sedan när jag har tyget klart!

   Radera
 3. Älskar Ebbes röda bimössa! Men väntar fortfarande på att få betala den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det fritt fram (sorry att det tog ett tag, hrm)

   Radera