6 april 2010

Påsken

Jag har lite dåligt samvete över att jag bloggar så sällan.

Jag brukar bli irriterad på folk som inte bloggar ofta, då slutar jag läsa. Efter ett tag. Förr var jag en bloggare att räkna med. Jag bloggade ofta, jag bloggade personligt och laddade upp en massa bilder.

Nu vet jag inte om mitt liv är mycket tråkigare eller om mitt bloggsjälvförtroende har försämrats, men jag lever inte i ett konstant bloggbehov längre, i motsats till mitt förra liv, på min förra blogg.

Här är påsken i ett nötskal: påskhäxor, nya kuddar till vardagsrummet, påskchoklad i mängder, påskmat med både familj och vänner, filmer om kvällarna och slutligen Stephenie Meyers Host som jag lånade från bibban och läste på en gång. Den är 619 sidor lång. Jag läste den på mindre än ett dygn (och sov 8 timmar däremellan och lagade lite mat och sånt). Trots att det inte alls var lika bra som Twilight-böckerna, var den väldigt fängslande, som ni märker.

Jag har fortfarande pyamas på mig.

3 kommentarer:

  1. Jag vill också blogga jämt. Men efter en kommentar av min dotter att jag alltid sitter framför datorn, så vågar jag knappt tänka tanken. Så min blogg är säkert en av dem som du övergett i brist på blogginlägg.

    SvaraRadera
  2. faktiskt var det ett tag sen jag var inne på din blogg, men jag såg igår att du uppdaterat med många nya inlägg :) Ibland är det svårt att välja var ens fokus skall ligga: datorn eller familjen eller boken man läser eller något annat...

    SvaraRadera
  3. Skönt med rss-läsare så påminns man om bloggar som inte uppdateras så ofta!

    SvaraRadera