11 april 2010

Döttrarna


Jag älskar att läsa. Jag tycker så väldigt mycket om att befinna mig i andra människors liv utan att behöva gå hemifrån. Därför älskar jag naturligtvis när mina barn läser också. De verkar ha potential att bli lika förtjusta i den ädla aktiviteten som jag. På den här suddiga bilden ser ni hur det kan se ut.

Men just när jag tittade mot soffan såg det ut så här. Det är svårt att gissa, att de faktiskt gör samma sak på båda bilderna. Två små systrar under en filt, med sina favoritböcker. Iduns är en reklambok från Natusan, hon har älskat den boken sen hon var kanske ett halvt år. Det beror antagligen på att det finns en massa bilder på bebisar i den.

2 kommentarer:

  1. När jag var liten läste min mormor massvis med böcker för mej. Jag hoppas på att kunna föra det vidare till Vidde så att han också förstår hur fantastiskt det är med böcker. Sjukt söta typer, dina barn.

    SvaraRadera
  2. Somewhere along the line gick min själ vilse från sitt litterära hem (ha ha) och jag tycker numera det är mycket, mycket viktigare att sonen kan dansa än att han kan läsa... feel the rhythm, liksom<3

    SvaraRadera