14 april 2010

Jordens undergång

Nackspärr och tankar på jordens undergång. Så började min morgon idag. Har fortfarande ont i handen (en märklig inflammation som gör att jag har svårt att jobba) och är så sjuk mellan skulderbladen att jag inte vet hur jag ska bete mig.

Jag har skrivit om det här förr, men faktiskt. Jag tycker det förekommer mer jordbävningar och naturkatastrofer än nånsin förr, beror det på att media är effektivare med att rapportera eller håller jorden på att gå igenom en förändring?

Och om jag mot förmodan överlever när jorden går under, så kommer min överlevnad inte att bli långvarig eftersom alla sönderslitna kärnkraftverk tar kål på mig. Nåja, inte är min kropp så mycket att hurra för i dagsläget heller, med nackspärr och handinflammation.

Snart ska jag bli positiv och glad. Snart. Suck.

2 kommentarer:

  1. unna dej själv en massafe. helt crazyt, men du kommer att bli en ny kvinna.

    SvaraRadera
  2. Först tänkte jag: masssafe? Mass safe? Ett slags kassaskåp där en massa människor ryms ifall jorden går under? Men jag antar att du menar massage. Det unnade jag mig senast i söndags, och sen dess har det blivit värre, som massören Frida förutspått :) Det blir säkert bättre så småningom. Tack för tipset, ska testa det nästa gång igen!

    SvaraRadera