12 april 2010

påskbakelser

Senast jag var i Québec köpte jag en Martha Stewart Living-tidning. I den fanns ett recept som vi har tänkt göra ända sen dess, men vi har inte hittat godisstenar förrän i år. Därför fick delar av min familj smaka på dessa läckra blomkrukor under den årliga påskmiddagen.

Detta är alltså små, goda chokladbakelser med chokladglasyr och krossade chokladkex (det som ser ut som jord), dekorationsstenar och citronmeliss. Förutom att det ser roligt ut var det väldigt gott. Och VÄLDIGT mäktigt.

5 kommentarer:

  1. åååååh! gimme, gimme! ser helt fantastiskt ut.

    SvaraRadera
  2. ojojoj. fy vad störigt att missa det där. kommer inte ihåg exakt vad caj sade om din excellens, men jag håller med i varje fall.

    SvaraRadera
  3. De var SÅ goda, men är ett minne blott. Jag minns inte heller vad Caj sa om min excellens, men det var nåt bra med den, har jag för mig :)

    SvaraRadera
  4. Kanske jag lägger upp det nån gång ;) Orkar inte göra det nu, det är jag för lat för. (Man kan få komma hit och skriva av det också, om det är panik)

    SvaraRadera