15 mars 2010

semester

Det som är skönt med att vara egen företagare är att man själv kan välja att ta ledigt när det passar en. Idag och imorgon tänker jag inte jobba särskilt mycket. Jag höll bokbindningskurs fredag-lördag och på söndag blev Joanna och jag fotograferade, det tog många timmar men var roligt och fina foton fick vi. Nu tycker jag att jag med gott samvete kan ta det lugnt ett par dagar.

Så idag har vi varit till simhallen, hela familjen. En väldigt familjeaktig aktivitet, i motsats till att ligga i en hög på soffan och läsa böcker och tidningar, som vi gör betydligt oftare. Jag har varit helt slut ända sen jag kom ut ur omklädningsrummet, det är nåt med simhallar som gör mig så trött, så trött. Efteråt var vi på lunch till Vegana.

Jag är inne i en intensiv läsperiod. Jag har plöjt igenom Twilight-böckerna (för tredje gången) den senaste veckan, samt läst Åsa Linderborgs Mig äger ingen, som jag var lite besviken på. Visst var den intressant, men inte så mycket mer än det. Jag köpte hela Narnia-serien på adLibris bokrea och skall ta mig an den, så småningom. Ah, det är så skönt att läsa.

5 kommentarer:

 1. Jag gillade Åsa Linderborg, tyckte om hennes ton. Twilight-sagan har jag läst två gånger än så länge... har nu beställt true blood serien på engelska från adlibris, det blir nästa läsprojekt. Och att vara sin egen, det är skönt! Som bonde kan jag också lite styra mina dagar som jag vill :)

  SvaraRadera
 2. Oj, berätta sen när du börjat läsa True Blood-böckerna. Har sett första säsongen och gillade den inte så värst mycket, men om förhållandet mellan böckerna och tv-serien är likadant som mellan böckerna och filmerna i Twilight sagan kan böckerna vara hur bra som helst. Så snälla Hannah, berätta när du läst och vad du tyckte!

  SvaraRadera
 3. I will. Och Twilight är magiskt. Både böckerna och filmerna och allt däremellan. För en gångs skull har boken faktiskt blivit film på ett bra sätt.

  SvaraRadera
 4. Jag började läsa Mig äger ingen i söndags kväll! Roligt sammanträffande. Innan dess läste jag Sömnlös på nytt, det var jättelänge sen sist. Jag kom ihåg hur den slutade, men ändå njööt jag.

  PS: Vi tittar på bilder av er ofta här hemma. Just nu har Mira en vurm för Caj. Så fort han dyker upp på ett foto så pekar hon på honom och ropar "CAJ!" Er andra namnger hon ibland, dock heter ni inte alltid samma sak från gång till gång. Vi jobbar på det.

  SvaraRadera
 5. Hannah: tycker böckerna är magiska, men filmerna är jag synnerligen besviken på! Tycker de var riktigt riktigt urvattnade, bleka kopior av böckerna!

  Maria: det börjar vara ett tag sen jag har läst Sömnlös, men den är definitivt en bok man kan läsa många gånger (har läst den minst 2) Och HAHA till Caj-vurmen :) Ska vidarebefodra den!

  SvaraRadera