25 mars 2010

Nya produkter

Jag vet inte om det bara är min hjärna som gått i ide, eller om det är så svårt som det verkar. Att hitta på nya produkter alltså. Jag skulle hjärtans gärna hitta på nåt nytt och lite ovanligare att tillverka av mina tyger, men jag kommer inte på något. Väskor, kuddfodral och påsar finns i mängd och massor (jag har ju själv bidragit med min beskärda del), jag skulle gärna komma med något fräscht som inte känns uttjatat och som dessutom är enkelt och går snabbt att tillverka, så här till sommarens marknader. Om du har ett tips på något i textilväg som du saknar, säg till! Om du kommer på något som jag faktiskt börjar tillverka får du dessutom en belöning.

8 kommentarer:

 1. Ett förslag: döp om några påsar till "kamerafodral". Jag vet att vi är många som skulle behöva ett sånt då vi har den lilla kameran liggande i handväskan, men vi kommer inte på att vi behöver det förrän nån talar om det för oss! ;)

  SvaraRadera
 2. BRA idé Henni! Om jag gör ett kamerafodral får du ett! Glömmer det kan du pressa mig genom att skicka illvilliga meddelanden i natten. Men de kräver kanske mer vaddering än de påsar jag nu har till försäljning? Ska fundera!

  SvaraRadera
 3. Du kunde sälja påsar som fruktpåsar. Kanske kräver ett lite genomskinligare tyg så kassatanten eller farbrorn inte tror att man lurar dom.. Sen en lapp fast i bandet där man kan sätta fast prislappen.

  SvaraRadera
 4. Kanske hunde du gora "cosy toes" (sittpase pa svenska?). Valdigt bra for semi kalla var / sommar dagar i sittvagnen. Finnes vanligen bara i enfargade modeller. Foreslar nagot farggrannt tyg pa utsidan och fleece pa insidan. Kanske nagot tidskravande dock..

  SvaraRadera
 5. Glasögonfodral, virknålsfodral, stickfodral, toalettväska, börsar, solhattar, pocketboksfodral, sjaletter (eller vad de där huvuddukarna heter), armband.

  SvaraRadera
 6. Här kommer några idéer:

  Skärmmössor i stil med Ruttu Nuttus: http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2010/03/ajatella-mina-sain-aikaiseksi-sukat-ei.html - men i ditt eget tyg förstås :)

  Fodral för rådgivningskort (ifall man inte vill ha burkmatsreklamfodralen...)

  Nåldynor

  Innetossor för barn i stil med: http://www.ohelene.net/blog/?p=118

  AM

  SvaraRadera
 7. Tusen tack för alla tips! De är upphängda på väggen och skall noga tänkas igenom!

  SvaraRadera
 8. Hej, vi skulle behöva en vår-sommarmössa åt Iggy och vill ha en mer personlig. Vilka priser och tyger har du? Mejla gärna svar på soffi101@hotmail.com, Sofia Sandvik

  SvaraRadera