18 mars 2010

Räknaren är på plats

Så nu har jag koll. Känns lite knäckande att besöksstatistiken är ensiffrig än så länge, men det är lite pretentiöst att inbilla sig att det ska skjuta i höjden inom loppet av några minuter.(Fast man kan ju alltid hoppas på horder av hemliga läsare... eller nej förresten, jag tycker ju betydligt bättre om ohemliga, som kommenterar!)

3 kommentarer:

  1. på tal om läsare av bloggen. . . bra att du använder susnet för då ser du ju alla som kollar in på din blogg utan att kommentera. . . För man blir ju lite smått paranojd när besöksräknare tickar på, men man inte får så många kommentarer. . . .

    SvaraRadera
  2. Efter att jag själv lade in besöksräknaren för några veckor sedan har jag börjat undra vem det egentligen är som läser. Kommentarerna på min blogg skjuter ju inte i höjden precis. Så nu bestämde jag mig att kommentera mer själv också, för jag läser en massa bloggar. Dessutom är det roligt att få respons på det man skriver. Ha det väl tills min nästa kommentar!!

    SvaraRadera
  3. Jag hade skrivit en lång kommentar till bilden på Caj och Idun häromdagen - och så försvann den och jag orkade inte skriva om den... Lovar återkomma någon annan gång med vad det nu var jag ville säga :) /Vendla

    SvaraRadera