18 mars 2010

Mums

Jag sitter och ritar bakverk och skriver ordkonsttips och försöker strunta i att barnen har ljud på nedre våningen. Det är lättare sagt än gjort. Man ska inte publicera halvfärdigt material, men jag tänker göra det ändå, för det är så länge sen jag har haft nån bild här på bloggen! Ha en fin dag! (Har fortfarande inte fått Google analytics att funka, så jag har ingen aning om någon läser det jag skriver)

8 kommentarer:

 1. Här är en som läser :-) (Och som använder Susnets räknare.)

  Har du med flit placerat småkakorna till vänster bredvid varandra? Jag tycker att de ser ut som ögon och det blir lite läskigt ;-) I övrigt ett underbart mönster.

  SvaraRadera
 2. jag läser ivf, och gillar!

  SvaraRadera
 3. Här är ännu en som läser! Min bakverksfasta vacklar (kan man säga så?) när jag ser godsakerna :) Vad blir det månne av dessa?

  SvaraRadera
 4. Hej, här är en till som kikar in nu som då.

  Oj, jag blir så glad av alla dina mönster! Diggar dina mössor och dessa bakverk är ju helt ljuvliga.

  Gillar det lekfulla i dina mönster samt att du vågar använda färg. Coolt!

  Vill gärna äga en av dina mössor och fnular nu på vilken färg det ska bli... kanske en i guld*

  *när våran lillcajsa fick välja färg på mössa åt sin kusin, så tyckte hon vi skulle ta en i gulD ;)

  Fortsatt arbetsglädje!

  ps. använder mig susnets räknare, som är både enkel och ger en hel del information.

  SvaraRadera
 5. Jag läser också. I hjälpavsnittet till Google Analytics finns en demonstrationsvideo med just blogger som exempel, den är rätt enkel att följa.

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att ni läser! Och kommenterar! TACK!

  Linda: min bakverksavhållsamhet tog slut ungefär dagen efter att vi hälsat på hos er och har inte återkommit än :) Tack för räknartipsen också, jag har lyckats installera en nu, äntligen.

  Fante: Du har så rätt haha, "de stirrande kakorna" ser faktiskt lite spooky ut. Nå, som tur kommer det här mönstret knappast alls att se ut så här när det är klart, det är i ett väldigt ofärdigt stadium fortfarande.

  Caisa K: tack så mycket. Naturligtvis ska man välja guldmössor så ofta man kan (om det finns), mina barn älskar också sånt som gnistrar och glimmar :)

  SvaraRadera
 7. Ja e no här! Det mönstret gillar jag förrästen.

  SvaraRadera