8 februari 2015

Det är ju därför!

Åh! Jag har sånt flyt just nu att det inte är sant. Jag har tagit upp ett manus jag påbörjade i somras och kan nästan inte sluta, det är så spännande. Det är första gången på länge som jag verkligen känner en sprudlade och sprittande iver inför det jag skriver. Mycket oftare är det trögt och tungt, och fast jag ibland kan se att det jag har skrivit har sina kvaliteter har vägen dit inte alltid varit enkel.

Men nu. Det är så otroligt roligt att skriva. Bara i dag har jag bearbetat hela texten från början och skrivit tre nya kapitel. (Det är jättemycket för att vara jag) Och jag ska inte sluta ännu (bibban stänger om trekvart, så jag hinner kanske bli klar med ännu ett kapitel innan jag går hem).

Nu minns jag. Det är ju på grund av den här känslan jag älskar att skriva.

8 kommentarer:

 1. Känner igen och instämmer! Så himla skönt med flow!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flow är det bästa som finns. Jag njuter extra mycket, för att jag vet att det inte varar förevigt. Men vilken present, att ens få ha flow en stund. Jag är helt KÄR i gårdagen.

   Radera
 2. Ljuvligt! Jag hoppas komma in i nåt magiskt redigeringsflow om en vecka när jag ska börja ta itu med nano-manuset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Redigering tycker jag är roligt på ett helt annat sätt, det är mer som att städa i något som ingen annan har nåt att göra med förrän det är klart :) Lycka till med redigerandet!!!

   Radera
 3. Ja! Du är skimrande kreativ! Och inspirerande. Mera mera! Böcker om Rollatormaffian. Om tandställningsmonster. Om dummisar som säger BÖh när dom ska skrämmas riktigt ordentligt. Om bortskämda pissisar i hållbara mellanåldersböcker.

  SvaraRadera