22 januari 2013

Snabbfixat

Idag hade jag på mig en klänning med trekvartsärm. Och en kofta med trekvartsärm. Det var lite väl svalt för min frusna lekamen.

Så jag tog ett par randiga strumpor med hål på tårna, klippte av fötterna på dem och trädde skaften över handlederna. Det fungerade utmärkt som pulsvärmare. Min temperatur har varit tillfredsställande hela dagen. Mycket bra tips för er som fryser.

Jag har varit i Larsmo idag och berättat om att skriva barnböcker. Och lite om att blogga. Båda grupperna åttor satt stilla (i sjuttio minuter per grupp) och hörde uppmärksamt på vad jag hade att förtälja. Jag blir alltid imponerad och glad när nån orkar lyssna på mig. Men jag blir trött på att höra på mig själv. Och till sist vet jag inte vad jag har sagt till vilken grupp. Men alla som sa nåt verkade nöjda. Och det känns bra, för jag var lite nervös för att prata inför stora grupper med tonåringar, när jag är van med små grupper med barn.

På torsdag och fredag kommer jag att åka till Vasa för att hålla diktverkstad med Hanna åt hundra ettor och tvåor.  Sedan har jag tre författarbesök kvar innan jag helhjärtat skall ägna mig åt mitt nya jobb.

2 kommentarer:

  1. Pulsvärmare. Det var ordet jag letade efter här om dagen. Tack.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Egentligen skulle jag helst vilja ha sådana där sköna, fina, mönstrade i ylle. Kanske jag borde försöka mig på att sticka?

      Radera